koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 18. huhtikuuta 2013

Akkujen lataus

Siltä musta tuntui Turussa vierailu tänään.

Olin kerrankin Purinalla hyvissä ajoin. Tutustuin rataan ja kokeilinkin Suvilla muutamaa kohtaa ennen Janitan tuloa. Eli mulla oli omasta mielestäni tosi toimiva suunnitelma 28 esteen radalle. Juu, kyllähän se koira meni mun suunnitelmalla... Kellotettiin muutama kohta mun ideoilla ja Janitan vastaavilla. Olisin hävinnyt 2.5 sekuntia!!! Mun täytyy nyt muistaa, että hypyn voi suorittaa molempien siivekkeiden puolilta, mieti sitä jatkoa eli seuraavaa kahta estettä. Ja laske etäisyydet.

Håp oli Hopiksi kohtuu pätevä. Ihan joka esteelle se pitää kääntää. Siis IHAN JOKA esteelle. Muista nyt tämä. Ja katso koiraasi. (mun suunnitelmassa ensimmäinen "katso koiraasi" tuli esteen 23 kohdalla).

Olipa hyödyllistä.

Lentsulassa aloitettiin ruudulla. No eihän se osaa, jos on luoksetulomerkkejä sotkemassa. Nyt teen lelulle ruudun läpi juoksutusta niiden luoksetulomerkkien ollessa häiriönä. Kuulemma ohjeet on aavistuksen epäloogiset. Kuin niin, jos ruutukäsky on välillä ruutu ja välillä esim. merkki?
Ja merkkiäkin tehtiin. Tehdään nyt merkkiä seis käskyllä kisamaisesti. Jos tehdään leikkimällä sanon esim. okei ja saa tarjota sitä paikkaa. Ja ei silloin sanota sitä seis.
Ohjattua myös. Mun pitää oikeasti katso sinne mihin olen lähettämässä sitä koiraa- ei sitä koiraa!! Ja haettava kapula saa olla vähän sivummassa ja lähempänä kuin muut. Ja jos sanon seis (kun menee väärälle), palkataan siitä seissistä. Muuten seis sanasta tulee negatiivinen...
Seuraaminen oli meille hyvää (ei siis hyvää).
Loppuun tehtiin metallinoutoa. Menee koko aijan huonommaksi. Opin (ei liity metalliin), että jos sanottu "liike alkaa", ei sanota kiitos liiikkurille hänen ojentaessaan sen metallin. Mutt itse metalliin: laitetaan Hoppaan kolme leikkiä. Kierrosta nappaa puun takaa metallin ja saa palkan heti nappasusta. Toisena leikkinä nappaa metallin sivu asennosta edestä ja läheteään kiertämään metalli suussa. Palkka kun tulee takaisinpäin vaikka vetoleikkinä. Ja kolmas leikki (ei muista...). Hitto, mä muistan vaan, että se kolmas tuntui kaikkein parhaimmalle?? Ja että sitä voisi tehdä kotona ruokakupilla. Eiku nyt muistan. Seison namikupin edessä koira sivulla. Heitto ja lähetys noutamaan. Kun nappaa ja alkaa tuomaan, siirry pois kipon edestä ja anna mennä syömään.
Lisäksi pitää muistaa tehdä niitä paikallaanistumisia. Ei kuulemma riitä, että on kerran saanut kympin.

Håp oli aikas innoissaan koko päivän. Myös junnutreeneissä, missä meni Idan kanssa. Elsa oli kipiä, niin Ida meni sekä Rossolla että Hopsulla. Suvi ei liikkunut puhtaasti, kun lähdettiin Juvanmalmille, niin "antoi" vuoronsa Hopille.. Ei Suvilla anaalitkaan olleet täynnä (veti pyllyään), mutta kummasti 5 minuutin ell-pöydällä tutkimisen jälkeen (en löytänyt muuta kuin pitkät kynnet) liikkui taas ok. Täytyy katsoa aamulla jääkö mammakoiralta huominen Kotka väliin. Suvi ei oikein koskaan ole kipeä mistään, niin minähän ahdistun kaikesta pienestäkin :(


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti