koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Lahjattomat treenaa.

Aamulla tokoa, illalla tokoa ja agia. Siinä Håpin päivän epistola. Suvi sai vaan juosta metsässä. Karkasi kyllä illalla halliin Hanskulta sennäköisenä, että miten on voitu unohtaa hänen treenit?

No Hooppa teki aamulla ruutua ja merkkiä. Merkki paranee, ruutu ei. Juoksee lelulle hyvin vuan ei osaa erottaa tötsien väliä, nih. Tässä Lentsulle huomiseksi työsarkaa.

Olivat päivän kotona, kun en vaan ottanut töihin mukaan. Illalla ensin hallilla pihalla ohjattu. Ekaksi taas merkkileikkiä, vasemmalle eka kapula ja vaikka oli lelukassi vieressä, haki hyvin. Oikealle lähetettynä lähti vasemmalle, mutta nyt osasi seis huudolla vaihtaa suuntaa. Ehkä oppii? Ruudulle vaihdoin merkin mallin ja paikan. Merkki hyvä, ruutu hyvä lelulle, kamala tyhjään, kävin näyttämässä paikan ja lähetin lelulle. Ei ottanut lelua vaan juoksi just keskelle ja kääntyi mua kohti. Yksi metallihyppy.

Agitreeneissä teimme kääntymisiä. Teen kohta vastakäännösten ennätyksen. Sillä nimittäin kääntyy. Kukaan ei ehkä tajuakaan, kuinka monta vastakäännöstä voi yhdellä radalla tehdä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti