koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 27. huhtikuuta 2013

hyvin lähellä...

Aamulla ensin Idan vienti juna-asemalle. Myöhästyi junasta, ajoimme kilpaa junan kanssa Kiloon. Subaru nopeampi ja lapsi pääsi messuille. Sieltä kohti Hyvinkäätä.Auto nyki, mutta ajattelin sen johtuvan vähäisestä naftasta. Keimola Nesteellä tankkasin ja siihen jäi. Eli ei liikkunut ja ei startannut. Soitto kotiin ja Jaakko tuli Mikan autolla aamupäiväksi tokokisoihin. Toki soitto sinne Hyvinkäällekin, jossa kiltisti laittoivat paikkaliikkeet vikaksi.
Ja päästiin melkein heti kehään. Ekat neljä liikettä oli seuruu, z, luoksetulo ja ruutu. Seuraamisessa taisi vähän olla väljä ja kerran ainakin istui viiveellä. Pisteitä 8. Z sai aplodit yleisöltä ja kehut liikkurilta. 10. Luoksetulon meinasin pilata, kun jäin maahan käskyssä odottamaan sitä käskyä. Onneksi meni laakista maahan, kun vihdoin sain sanaisen arkkuni auki. Tämäkin 10. Ruutuun tarvi kaksi käskyä merkille ja kun lähdin kohti nousi "etumahalla" haistelemaan. Sanoin maahan ja meni, joskin haisteli edelleen. Tämä 7.
Seuraavassa setissä lähti ihan äly hienosti merkiltä hakemaan oman vasemman kapulan ja sitten minä torveilin. Näin, että menee kohti keskikapulaa ja en sanonut mitään. Tiputti omansa ja vaihtoi sen. Ja sitten jätti kaikki kapulat ja päätti tulla sivulle... 0. Metallinouto varovainen ja musta hidastettuna koko liike. Oli silti 10.Ja tunnaristakin sai 10. Kaukoissa istumiseen kaksi käskyä 8. Paikkamakuu 10 ja sitten oli istumisessa mennyt maahan ihan viime hetkillä. Pöh. Ekaa kertaa se ykkästulos oli ainakin lähellä... Ja tuomari kehui koiran olevan kiva. Kivaa.

Sieltä kotiin ja Mika heitti aksakisoihin Purinalle. Lyhyestä  virsi kaunis. Ekaradalta (hyppis) Suville nolla aika ok ratakin. Hävisi kuusi sadasosaa voittaja Viulle. Tokaradalla olisi ollut nopein, mutta sai puomin alasmenovirheen. Musta otti, vaan ehkä ei sitten ottanut? Vika rata oli kauheaa räpellystä, kun ei siinä tullut kuin kaksi nollaa, voitti Suvi. Ja Hopsun ohjasin ekalla väärään päähän putkea. Tokalla huusin riman päällä "tässä" ja kolmannella taistelin loppuun asti. Sai puomin ylösmenon, mutta meni senverta rivakasti, että oli nopsakoin vitonen ja tuli kolmanneksi!

No eteenpäin mennään? Ja opin taas varsinkin siitä tokosta lisää- sen ohjatun ainakin olisi voinut pelastaa...
 Hirrrveesti oppimista pienelle koiralle tässä elämässä. Onneksi mä pääsin rentouttavalle Sorlampiretkelle illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti