koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 4. huhtikuuta 2013

treenit alkoivat taas

Aamulla Hopsukalle tokottelua maneesissa. Teimme merkkiä, ruutua oikealle, merkiltä lelun hakua vasemmalta (ohjatun kapulat paikassa hukka), seuraamista. Vähän palkattomuuttakin (pitkä seuruu, z ja sitten palkka). Eli se z. Ei istununna, niinkuin siellä Pieksämäellä sanotaan. Vähän iikin vahvistusta ja sitten istui. Kivat kaukot Håpille (sellaista miniteputusta, ei voiteta MM kisoja, voittakoon Lentsu, mutta saa noilla kait jotain pisteitä). Kierrosta sivulle ja seuruuseen, kierrosta stopit ja maahan. Siinä kait se.

Agitreeneistä, junnujen siis, puuttui kolme. Leikin sitten junnua Håpilla. Elsa teki kyllä sairaan siistin radan Suvin kanssa. Siihen ei pystytty. Mutta eka rata meni kuitenkin ihan ok. Väliin vähän puhelinrumbaa ja toiseen radanpätkään keskittyminen uupui. Ja jos Håpin kanssa et ohjaa joka estettä, se lähtee kuuhun. Eli kävi monta kertaa kuussa. Toisaalta se lähtee huispasulla aina hyppään, siinä kivampi kuin äitinsä.

Ihan lopuksi vähän metallinoutoa, on se hidas ottamaan metskun suuhunsa. Elsa teki Suvilla ALO liikkeitä. Treenaa sen Sadulle SM kisoja varten valmiiksi? Tai menköön ite, jos ei Satu pääse :)

Ja huomenna luennoimaan ja vetämään hammaskurssia Ypäjälle. Sain sitten kuningasidean tehdä koko luennon uusiksi. Meni nelisen tuntia... ja hermot. Mutta kivaakin on huomiseksi tiedossa. Illalla KKK:n tokokurssi Ninan vetämänä. Taitaa olla mun eka tokotreeni muualla kuin Lentsulassa. (Tai en ainakaan muista osallistuneeni).
Tämmöinen nokki auton tuulilasia Englannin maalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti