koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 21. helmikuuta 2014

Treenejä koko päivä

Aamusta Sporttiksella. Ida suostui heräämään lomalla aikaisin ja tuli mukaan. Tein Lentsun nettitokoista VOI luokkaa niinkuin minä sen muistin. Ekassa setissä en muistanut kaukoja ja luoksetuloa. Tokassa en muistanut, että luoksetulo lähtee makuuasennosta. Ja en muistanut pilkkoa kovin montaa liikettä ja mitä vielä. Mutta hyvä olisi välillä kuvata treenejä. Minäkin osaan tuosta aika pitkästä pätkästä poimia monta parannettavaa asiaa.
http://www.youtube.com/watch?v=KAHMcIjCd1o&feature=youtube_gdata

Vanttu teki vähän käännöksiä. Ei se minusta tänään kaarrattanut? Tosin liukuu Sporttiksen alustalla jossain kohtaa (en muista näkyykö tuossa pätkässä). Putkenpään ohitus tehtiin ekaa kertaa. Videolle ei tullut ekaa yritystä, mikä oli kuvattua parempi.Vanttu teki myös 6 vinokeppiä muutaman kerran. Sitä juoksukontaktia pyyhkeen kanssa, puomin alastulo pöydällä (niin pitkä on tämä tie...saapi nähdä kauanko jaksan). http://www.youtube.com/watch?v=9RxdzKYlzsY&feature=youtube_gdata 
Kontaktitreeniä ei videolla, koska mun hovikuvaaja tarvittiin apupalkkaajaksi.

Suvi teki muutaman kontaktin ja hypyn pyörityksen. Ida meni Leolla. Eilen menin minä ja Leo flänkkäsi kuin mikä. Ihan samanlaista ei saatu tänään aikaiseksi. Tosin Ida käyttää luontaisesti tosi voimakasta puolivalssia. Olisiko siinä ratkaisu kaarteluun?http://www.youtube.com/watch?v=ujGhKfQIA1k&feature=youtube_gdata

Ja vielä illaksi Vantun kanssa Sirken toko-oppiin. Hanskun vuoro se oli, mutta pääsin tuuraamaan. Halusin tehdä sitä seuraamista ja ohjeeksi tuli kainalopalkka motivaation kasvattamiseksi ja namilla paikanvahvistusta. Namikäsi välillä tyhjä ja siihen laitetaan toisella kädellä nami, niin on helpompi häivyttää. Ja koira ei saa napsia sitä kättä vaan seurata sitä. Ja kainalopalkka pitää myydä, eli saa vaikka pomppien ottaa sen sieltä alussa. Vanttu ei ehkä ole se penaalin terävin kynä. Vähän sellainen mä viittaan ihan kauhiasti, mutta vastausta mietin vasta, jos multa kysytään. No into korvaa osittain puuttuvan älyn? Ja myös opetetaan, että pitää odottaa lupaa tulla avoimena olevaan käteen, missä nami. Yhtään ei saa liikkua vaikka kuinka tärisyttäisi. Kokeillaan näitäkin.

Ja ennen tokotreenejä Jennyn tunnilla. Hitsi, Hurraa ei ikuna ole ollut Jennnylässä noin kiva!
Meidän koiravieraista oli Armi Vantun mielestä ihan ekaksi kiva.


1 kommentti:

  1. Oikein hyvin kuvattu tuo innolla korvattava äly :) Täältäkin löytyy yksi innokas viittaaja terrieri. Tosin marisee ääneen, jos kehtaan väittää, että vastaus ei ehkä olekaan se oikea.

    VastaaPoista