koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 25. helmikuuta 2014

pikaista

Kaikki muu pikaista paitsi metsälenkki, mikä venyi parintunnin mittaiseksi, kun taas eksyin. Ja huomenna aion eksyä uudestaan samoille paikoille, koska hukkasin mun uudet mittatilausremmit ja yhden pannan. Mutta otinpa pätkän paikasta "hukka" videolle. Tässä meidän hyppyjumppaa (ei kyllä suunniteltua sellaista) : http://www.youtube.com/watch?v=sIp-lW33uPQ&feature=youtube_gdata

Eilen tein viidessä minuutissa vähän temppuja. Tai siis yhtä. Piti mennä laatikkoon. Håp ja Vanttu meni oikeastaan heti. Suvi ei ole mennyt vieläkään, palkkasin lopulta siitä, että pomppi sivusuunnassa sen laatikon yli. Rosso meni, kun houkuttelin ihan pikkaisen. Ei saanut houkutella, mutta en jaksanut odottaa tarjoamista. Ja klikkeriä en toki näille kahdelle erikseen opettanut. Enkä sitä ekaa temppua "ei saa tuijottaa namikättä".

Jarin välistävetorata illalla. Håp alkaa olla äitiään näppärämpi kohta kokoajan???. Tais olla meidän ryhmän koirista ainoa radan nollalla edes kerran tehnyt. Eikä Hopsukaan sitä nollaa ekalla tehnyt. Suvi hyppäsi vähän huonosti ja sehän ei viskileikkaukseen heti tuu. Välistävetoihin toki tulee hyvin.

Vanttu teki seuraamista saaden palkkaa paljon. Stoppia putkesta ulostultaessa. Ekaa kertaa kujakeppejä (meni kolmesti, kerran skippasi ekan välin, toistolla sekin ok).Ihan vähän putkesta hypylle lähetystä (super!). Ja kotona ruoalle istu/maahan vaihtoja melkein metrin päästä hyvin.


Aida lähti kotiin. Olipa siinä hyväluonteinen ja kiva koira. Sopeutui meidän mustalaisperheeseen tuosta vaan. Mikään ei ollut ongelma, olikohan se eilen, kun otin hepankin kanssa metsäkävelylle. Kerran yritti mennä hevosen jalkoja haistelemaan. Riitti, kun sanoi "äläs ny". Ja siinä se. Mikan mielestä Aida oli "ei hössöttävä, kiva oikea koira". Ja ihanan ahne! Tosin leikki tuo palloillakin mielellään. Ja kepeillä. Ainoa, joka ei oppinut Aidasta tykkäämään, oli Suvi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti