koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 10. toukokuuta 2013

Ajatus?

Jääkaapin ovessa lukee :" Eksyin ajatuksiini... Olin tuntemattomalla alueella".
Mutta silläkin uhalla olen nyt ajatellut. Ja tokoa. Jos Håpin ongelmana on, että seuraaminen on väljää ja menee "kipsiin" kehässä. Ja tekee hitaasti. Niin tästä eteenpäin ei saa IKINÄ treeneissä olla haluton. Eli tehdään mitä tehdään, mutta pitää olla innokas.
Ja näillä ajatuksilla aamun pikamaneesitokotukset. Kierrosta seuraamaan. Palkka kun tuli ihan kiinni ja seurasi puolimetriä. Toisto muutaman kerran ja päästiin jo monta metriä hieman pomppivaa, mutta innokasta seuraamista (lelupalkka kädessä). Ja kaukot, sai palkan heti kun teki täpäkästi. Nyt päästin juoksemaan mun luo, kun sillä saan siihen lisää vauhtia. Samalla muuten katsoin peilistä, että olen itse mahdollisiman hiljaa :). Ja siinä ne oli. Kaikki iloisella ilmeellä. Kokeillaan nyt hetki näin?
Ja kun kerran näin hieno??? ajatus tuli, sovelsin sen samantien Hurraan ratsastukseen. Ja teki muuten hienoa piffiä. Ei ihan peräänannossa tosin, mutta jalka nousi niin, ettei tuota tarttis hävetä paremmassakaan seurassa.
Seuraavaksi sitten lisään tähän kehääntulon. Eli aion mennä tekemään johonkin lämmittelynä jonkun liikkeen ja siirtyä "kehään". tehdä yhden liikkeen ja "pakottaa" sen koiran olemaan onnellinen.

Eilisestä en jaksa raportoida, surkeaa alusta loppuun. Positiivista oli Belladonnan kommentti, että meidän yhteistyö on kivan näköistä ja pyyteli myös anteeksi, kun häntä nauratti Håpin touhut. Agipuolella ei tullut yhtään rimaa (ei niitä tuu yleensäkään). Eikä kontaktivirhettä. Muuten teimme kaikki mahdolliset virheet.
Ja mun ehdottaessa, että Håp parka on venäläisessä jumppakoulussa, Raisa kommentoi koulun olevan ehkä enemmän pohjois-korealainen. Yhtä paljon vaaditaan kuin venäläisessä, mutta ohjaus ei ole niin asiantuntevaa...

1 kommentti:

  1. Mietittiin tuossa meidän agilityporukalle nimeä ja yksi ehdotus oli Melkeinainamelkeinnollat... Kilpaileva ehdotus oli Yliaikanollat, mutta ei me nyt sitä kyllä! Tokoryhmässä on vastaava Melkeinainamelkeinykkönen -ryhmittymä, alajaostolla Jospaikallamakuuolisionnistunutniinykkönenolisitullut.

    VastaaPoista