koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 17. toukokuuta 2013

kierrä

Tänään "kierrä"tokot. Ja kiva Tammisaaripäivä. Yhdeksään mennessä olin tehnyt tokotreenit, katsonut kaksi silmää, yhdet hampaat, piikittänyt yhden hevosen nivelet ja tyhjentänyt toisen hepan kudosnestepatin. Siinä vaiheessa tuntui, että olen tehokas. Onneksi ehkä loppupäivä leppoisammalla tahdilla Ekenäsissä (siellä näkee aina hienoja varsoja, joukossa kouluhepan alkuja ja on se sairaan siistiä, että voi laskuttaa niiden katselemisesta!!). Aurinkokin paistoi. Pikkulenkki ihanassa metsämaastossa Tammisaaren liepeillä, mulle vähän maaseutushoppailua ja sieltä mökille. Me like.

Mutta niihin tokoihin. Eli aamusesta molemmille puidenkierron kautta. Ensin Håp. Seuraa, ruutu, merkki, kaukot ja tunnari. Ja ohjattu (ilman puunkiertoa kylläkin). Olisi pitänyt olla se video, koska meni kivasti.
Sitten Suvi. Punainen kortti hankittiin jo ennen ensimmäistäkään puunkiertämistä räksytyksen takia. Lopulta tajusi mitä halutaan. Seuraamaan, sivulle ja seis kierroista. Maahan namipalkalla oikeasta kädestä (vasen viisasi alas). Luoksetuloa lelulle, meni jo eilistä nopeammin mutta ei vielä täysiä. Hassua treenata Suppanankin kanssa. Sisällä Håp ja Suvi tekivät vielä aamuruoalle istumisen (laitoin vain Håpin, mutta Suvi oli tohkeissaan ja teki matkimalla samalla).

Illalla mökillä soutelua ja pihalla kirmaamista. Aika leppoisa päivä koirillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti