koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 21. toukokuuta 2013

nothing new

Aika samanlaista treeniä taas lisää. Eli aamusta ratsastuksen jälkeen Oittaalle. Ruutua molemmille. Nyt tajusin, että Suvi ei irtoa aksassakaan muuta kuin opetettuna ja ihan sama tokossa. Kun tajusi, että pitää  mennä ruutuun, meni tosi kovaa. Mutta lähtökohtaisesti tuijottaa mun lelukättä. Suvi teki lisää seuraamista. Jäävät ja pari luoksetuloa lelulle. Ei se kovin reippaasti tullut (toki laukalla, mutta ei täysiä).
Håp teki ruutua lelulle ja ruutua tyhjään ja ruutua pikkualustalle. Kaikki aika kivasti. Ohjattu IHAN JOKA kerta oikein!! Laitoin ruokakipon merkiksi. Yritti syödä sen. Seuraamista hetsausmaahanmenosta. Kaukot ja taas tarvi kaksi käskyä ensimmäiseen istumiseen. Tunnari, eka oli hakusessa, meni sivuun ja sanoin uudestaan. Toi kyllä joka kerta (kolmesti kait) oman. Metallileikkiä. Tämä aika kivasti tänään. Lopuksi voikukkapeltolenkki ja vähän uimistakin (Håp).
Iltapäiväksi pääsivät Jaakon kanssa mökille. Jaakko ihmetteli, että kuinka tyttökoirat nylkkäävät? Equal rights, sanoo Håp. Kunhan menee juoksu ohi ennen viikonloppua, sanoo Minna. Kumma kyllä mä en ole nähnyt noiden pelehtimistä ollenkaan. Ja otin huvikseni progen Håpilta tänään, niin tiedän missä mennään.
Illalla tosi hienossa lasten konsertissa. Uskomataon musaope, joka opettaa rummut, kitaran, ukulelen, lyömäsoittimet ja ties mitä koko luokalle laulun lisäksi. Ja ei ole mikään musaluokka edes.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti