koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 25. toukokuuta 2013

Toimenpäivä.

Aamusta ensin tokokisoihin. Kiltti Packalen tuomarina. Istuminen 10, paikallaanmakuu 8 (kaksi käskyä), ja sitten itse liikkeisiin . Ruutu harmittaa. Minusta oli riittävän takana ja pyysin maahan. Kynsi yli narun ja nolla. Yhteensä 225,5 pistettä. Josjajos... Ohjattu lähti väärälle, tarvi kaksi seis käskyä ja haki oman. Kaukot kolme ylimääräistä käskyä 7. Tunnari oli oikeasti hieno. Meni omalle heti, haisteli otti suuhun pysähtyi ihan hetkeksi ja toi. Eli ei jäänyt haistelemaan loppuja kuten yleensä. Seuraamisesta meidän eka ysi, oli väljää, mutta nyt kävelin kovaa ja pysyi ehkä paremmin mukana näin? Metallinouto taas hidas, mutta sai silti kympin. Luoksetuloon taas kaksi käskyä alun maahanmenoon... Z käännyin väärään suuntaan ja jätti yhden (istuminen) tekemättä.
Sieltä kouluSM:n kautta kauppaan ostamaan Idan huomisille synttäreille leipomusjutut. Ja heti agikisoihin. Ekalta radalta KAKSI rimaa ja yksi ylimääräinen putki. Meinasi jo itku tulla. Ihana Pete muistutti, että koira on nuori ja pitää iloita niistä osaamisista, ei miettiä vain mikä ei onnistu. Ja niinhän Hopsu meni hypärille ja teki nollan. Minusta kaarratti joissain kohdissa, alku oli kyllä hyvä. Etenemä silti kiva 4.96m/s eli ei se ihan hidas voinut olla. Tuli toiseksi ja voitti kolmanneksi tulleen Peten ja Megin yhdellä sadasosalla (maailma ei ole reilu). Ville ja One hyppyvalioksi, eli emme saaneet sertiä. Mutta ansaitusti meni voittajalle! Kovasti jännitti agirata. Ohjeeski sain pistää suupielet ylös. Radalla oli suorastaan mukavaa. Yleisöstä kuului kannustushuutoja, maltoin pysäyttää JOKA kontaktin ja vielä varmistaa ylösmenonkin. Ja niinhän se Håp sai mun kovasti haluaman tuplan. Eli KKK:n SM-kisat- täältä me tullaan kahden koiran voimin.
Samaan aikaan Ida ja Elsa kait aika vaikealla agiradalla Lohjalla. Hyl molemmille.

Hyvä mieli. Ei tarvi lähteä Raumalle tai Tampereelle. Ja mennään nyt ehkä sitten sinne Janakkalaan vielä tokoilemaan 3.6. Vaikka toko ei just nyt tunnukaan niin tärkeältä...

Ja jotta päivä olisi ihan täydellinen. Leo on saanut siskoHanskun kanssa 193/200 pistettä ALO luokasta ja voittaneetkin sen. Super! Ja Roti sai kympin paikallaanmakuusta.
 Kuva viime vuoden SM-kisoista. Tuntui aiheeseen sopivalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti