koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 31. toukokuuta 2013

Ollaan me treenattukin

Tokoa nääs. Tai kävimme me keskiviikkona Porvoossa kisoissa ja Håp teki suorastaan kivan nollan ekalla radalla. Asiaa auttoi, että olimme päivällä Janitan opeissa tekemässä Saviojakoostetta ja illalla sitten testasimme opit käytännössä. Toka rata ei ihan pysynyt kasassa, mutta oli siinäkin hyviä pätkiä.

Tokossa olen koittanut pitää ohjenuorana, että sen kuuluisi olla kivaa. Tehtävä on erityisen vaikea ohjatussa, missä sekoilee kovin. Tänään syötin iltaruoan kapuloiden vierestä (vein muutaman nappulan aina ekan haettavan viereen, kävelin muut kapulat ja lähetin merkiltä). Meni ainakin innoissaan (mihin sattuu kyllä vähän), ja jätti välillä merkin tekemättä...
Ja ei se Håpin ruutukaan nyt kovin kaksinen ole. Nyt olen pitänyt alustaa, pikkukantta merkkinä mihin pitää sihdata. Merkkileikkiä vähän aamulla maneesissa. Ja hieno z. Niitä jääviä on tehty paljon, kun sekoilee niissäkin. Mun on vaikea pitää itsellä iloista mieltä, kun virheitä tulee :(
Ja on tehty kaukojakin, nämä on yllättävän hyvin mennyt? Palkat miten sattuu, samoin matkat ja välillä pelkillä käsillä, välillä pelillä äänillä. Ja jokapäivä (paitsi tänään) tehty tunnari. Ja sekin on ollut hyvä. Seuraamista myös, paljon käännöksiä. Mulla laskee vire myös siitä, kun Håp ei halua vetoleluleikkiä, jos on saanut namia. Pallo onneksi kelpaa aika usein myös namin jälkeen.

Ja se SM koira eli Suvikin saa nykyään osansa. Ei mitään hajua ruudusta, vaan olen sitä sinne välillä silti lähetellyt. Ei mitään hajua kisapalkasta ja sitä en aio nyt asentaakaan, kun menee kovaa ilmankin. Seuraamista en ole vielä pilannut. Sivu sanan alkaa tajuamaan, samoin luoksetulossa sivulle tulon. Seis ja maahan liikkeestä tehtiin aamulla maneesin peilin avulla. Seis sais olla topakampi, jos heitin lelun, pysähtyi aika hyvin- Suvi pitää tosin lähettää seissistä sille takana olevalle lelulle, ei käänny sinne ilman lupaa. Tai näin oli tänään. Paikallaanmakuu, jos Håp tekee samalla muita liikkeitä, on vaikea. Ja se Hoop on toki tehnyt sitä istumistakin ruokakipolle.

Hurraa pääsi viikolla laitumelle. Suvin mielestä olisi tärkeää kertoa hevoselle, mistä saa milloinkin syödä...

Ja mä olen vähän innostunut järkkäämään ikioman almostGP startin (kur) Hurraalle syksyksi. Tuomariksi on jo lupautunt kv-tuomarimme (mm. worldcupin arvostellut), eli arviointi olisi kohillaan. Kisakumppanikin ehkä tiedossa, . Olispa jotain tavoitetta hevosenkin kanssa... (teimme aamulla kaikki muistamani GP-liikkeet :)).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti