koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 23. toukokuuta 2013

Hienot koirat

Idan treenit eilen. Suvilla ja on sen kanssa niin mukavaa. Eka yritys vähän hakusessa. Itsenäistä keinua sai vähän vahvistaa, mutta vika kerta meni kyllä aika ihanasti. Se kun kääntyy pennin päällä, menee kepit vaikka tekisin mitä ja on nyt vaan niin kiva. Nih.
Odotellessa vuoroamme Håpille pihatokot. Varmaan enemmän tai vähemmän kaikki EVL liikkeet paloissa kylläkin. Suvi teki hyppyä lelulle, kerran niin, että laitoin lelun aika kauaksi ja lähetin huutaen seis ennenkuin oli lelulla. Tämä hyvin. Noudon harjoittelua. Nyt osaa lähteä (pidän niskasta kiinni) pentutreenimäisesti noutamaan. Ja lähtee maassakin olevalle tunnarikapulalle miljoonaa. Tuo muutaman metrin, tiputtaa ja kiihdyttää lelulle. Tästä on hyvä jatkaa.
Muiden lähdettyä Håp teki Idan radan. Ja hitto, hyppäsi yhden ylimääräisen hypyn, mutta muuten ei mitään ongelmia. kepitkin teki vaikak erkanin tosi kauas. Ja ei mennyt suoran putken päässä olevalle keinulle, vaan ihan oikeasti luki putkijarrua ja kääntyi. Tuli melkein olo, että sekin on hieno????

Eufoorisen olon saattelemana kotiin.

Tänä aamuna Hurrailemassa. Töitä ja Piiralle. Suvi vino ja jumissa ristiselästä. Ei sitä kyllä äsken enää huomannut, kun kirmaili Hopsun kanssa mökkipihalla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti