koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 6. toukokuuta 2013

nopsaa

Nopsaa aamulla tallilla. Parit pikkutokot työpäivän lomaan. Istumista maneesin reunalla ontumatutkimuksen lomassa. Eipä muuten istunut!! Eli pääsin huomauttamaan, kun meni maate ja lisäksi palkkaamaan, kun istui. Tajusikohan? En ole varma.
Illalla Ida "liikkurina". On selvästi käynyt katsomassa alempien luokkien kokeita, kun ammattitaitoisesti kysyi "ohjaaja valmis?". Ja sanoi käsky. Lapsiliikkurilla tunnari kerran ja ohjattu monta kertaa. Ohjattu ei ollut hyvä... Mutta Håpin pään lamppu alkaa ehkä hitaasti valaisemaan???  Ruutua molemmilta puolilta (muutin ruudun paikan keskelle pihaa, niin saa yhdellä ruudulla aika pitkän matkan molemmin puolin). Ja ruutu ainakin paranee. Nut alkaa Hopsulla olla ideaa oikeasta paikasta siinä. Lisäksi seuraamista ja jäävät hetipalkalla. Töissä aloin asentamaan taas kerran sivulle tuloa tarjoamalla, kun menen patsasasentoon. Tarjosi kyllä hyrrääkin ja taisin palkata siitäkin :)

Illan ilo oli ollut ketunpoikasen löytyminen vastaanoton alta.Ei uikuttanut enää, kun tulin kotiin takaisin. Saapa nähdä onko siellä vielä aamulla vai hakeeko mamma pois.

Ja ei kuvan koira eilenmitään kakkostulosta saanut. Jäi muutama pistettä vaille sitäkin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti