koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 16. toukokuuta 2013

Latausta

Joku käy schrinkillä, mulle pääkopan lataukseen sopii nämä Turkupäivät.
Suvikin pääsi aksaan ja liikkuu ainakin vielä ok. Linjat olivat hukassa, en osaa edelleenkään valita parasta reittiä. Tai kuulemma osaisin, mutta en keskity vaan hosellan eteenpäin ilman ajattelemista. Täytyy koittaa edes kaksi minuuttia miettiä jatkossa ennenkuin ampaistaan radalle... Nyt on menossa "Håp ei ole musta hyvä koira" kausi. Ja tuolle pystykorvalle ei kyllä saisi ärsytystä näyttää. Mä luulen olevani oikealla polulla sen kanssa, jos tekisin vaikka vähemmän, mutta iloisella asenteella.Ja miettisin miten sen iloisen asenteen saa siihen koiraan, jos ei tule luonnostaan.

Aksasta Kupittaalle Lentsulaan. Ekaa kertaa Suvikin pääsi. Ja vaikka ei mitään osaa, esiintyi jopa edukseen. Hyppyä nyt lelulle, niin menee kauemmaksi. Seisominen heittämällä lelu (tänään tämä toimi??). Seuraaminen oli kait aika kivaa, Suvilla pysyy kontakti Håpia paremmin. Luoksetulo pitää saada nopeammaksi (leluleikit ja kierroista). Ja jotta saadaan tehtyä kierroista asioita, laitetaan lapset opettamaan Suville kierto (kun ei oikeasti sitä osaa). Ja kuulemma lapset voisivat opettaa Suville kisapalkankin, kun ei osaa sitäkään. Eli se mun villisti suvittava koira agiradalla ei todellakaan pyörähdä tokossa vahingossakaan :) (ei tosin näytä tarvitsevankaan mitään "väliliikettä". Tulee ihan hyvin seuraavaan aina mukaan). Lentsuhan ihan ehdotti, että tehdään Suvistakin TVA .... (ja epäili sen tulevan ehkä Håpia nopeammin????).

Håp näytti alkuun pystyyn kuolleelta (ja mulla kasvoi jo sarvi otsaan). Pikkaisen kiertoja ja hyrrää ja löytyihän se into. Ainakin hetkeksi. Se on pikkaisen ärsyttävä, jos saa välillä namipalkkaa. Sitten ei niinkuin lelu ole enää mitään. Äh. No nyt tehdään pari innostusliikettä ja siitä joku tokotemppu ja palkka. Ruutua alustalle (mä en kuulemma osaa olla siitä paikasta tarkka). Ohajtussa haettava kapula alemmas ja enemmän sivuun. Seuraamiseen juoksu-seis-juoksu-seis harjoitusta (ja ei sanota sitä seis...). Metallinoutoon hetsausta. Ja sirtä laita maahan hetsaa vähän ja ota sivulle voisi myös tehdä, kun tuntui kerta toimivan. Kaukoja pelkästään kierroista, ei omana liikkeenä- tekee liian hittaasti nyt. Ylipäätään tämä ajatus "pitää olla kivaa ja innokasta" täytyy nyt saada myös käytäntöön, ei vain teoriaksi.

Paljon sain, kiitoksia koutseille. Ainiin. Ennen Turkua ratsastamassa ja hiphei Hurraakin melkein kiva.

Ja sain käytettyä ajomatkat hyödyksi (=juoruilua puhelimessa ja tilattua EO-matkaliput).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti