koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 18. toukokuuta 2013

Vapaata

Mökillä eilisestä. Pitkä (vaihteeksi eksyin, niin saivat aiottuakin pidemmän) metsälenkki. Metsässä yksi luoksetulo yhtäaikaa molemmille. Suvi ei meinannut pysyä istumassa vaan meni maahan, lisäksi teputti eteenpäin.

Lisätreenit omalla pihalla. Nyt sain Suvin pysymään maassa sillä aikaa, kun Håp meni (ainakin hetken aina kerrallaan). Edistystä. Håp ei löytänyt ruutua kunnolla (alustaa en löytänyt). Ja tunnari ihan surkea. Kaksi kertaa nosti väärän ennenkuin toi oman. Kolmannella toikin väärän. Neljäs vei sivuun. Viides kait ok. Eipä ole noin huonosti tehnyt moneen kuukauteen. Olimme just leikatulla nurtsilla, voiskohan se vaikuttaa? Mutta seuraaminen (juosten) hyvää eikä kävelykään ollut Håpiksi huonoa. Ohjattu (helpotettuna) ok. Ja metallia toi Håpiksi kivasti. Samoin kierrosta kaukot täpäkästi.

Ja kun nyt olen innostunut "uudesta" tokokoirastani, pääsi Suvikin alotreeniin. Luoksetuloa leluun, taas saatiin muutama kymmennys parempi etenemä tähän.  Seis leluheitolla. Maahan namiavulla. Pitkä seuraaminen. Tästä tykkään, kun tapittaa kivasti!




Olisinhan mä paljon mieluummin ollut tänään aksakisoissa ja tokokisakin meni. Mutta ehkä me ehdimme vielä. Ja EO liput maksettu, Suvi ja Omie pääsevät taas (toivottavasti) yhdessä reissuun. Siinä on kaksi serkusta, jotka eivät vahongossakaan leiki, mutta tuntuvat silti viihtyvän keskenään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti