koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Ihanaa vapaata


Eilen Hanskulassa kera kuuden koiran, kuuden lapsen ja neljän aikuisen. Tänään meillä sama joukko lisättynä viidellä hengellä (ei koiria enempää kuin kuusi). Kaikesta hälinästä huolimatta minusta leppoisaa ja mukavaa. Onneksi nuo nelijalkaisetkin ovat tottuneet kaikkeen, tuntuvat ihan nauttivankin lisäsäpinästä. Koirat saattavat saada lahjoja seuraavinakin vuosina-niin ovat tykänneet uusista leluistaan. Håpin vinkupallot pitää pitää Hertalta pois, on jo kaksi kertaa napannut pöydältä. Miten se puolisokea ja kuuro vanhus voi tunnistaa pallon jokapaikasta, on mulle mysteeri:).
Minä olen nauttinut ajasta ratsastaa Hurraa ja koirien kanssa lenkkeilystä. Joulukirkkoon ei ehditty/jaksettu herätä ja palapeli (jokajouluinen perinne) vielä tekemättä. Mutta sain Trivial Pursuitissa sekä ruskean kolmion (historia) ja vaaleanpunaisen (viihde). Ennenkuulumatonta! (Normaalisti saatan osata vihreistä kysymyksistä muutaman).
Håp treenannut kovasti. Puitten kiertoa, lisäsin poispäinkäännöksen tänään puitten kiertoon. Teemana oli muutenkin mennään kovaa.Ja Håp meni. Tänään ensimmäistä kertaa meni oikeasti kovaa ruutuun, stoppasi hienosti alustalle ja jäi seisomaan kovin tohkeissaan etujalat vähän matalammalla- aikun olisi ollut video mukana! Ennen ruutua lähetin alustalle pari kertaa, ei ihan miljoonaa, mutta reippaalla laukalla silti. Lopuksi pihatreeneissä vielä kierroista stoppi kaksi kertaa. Tänään luulen, että se vielä oppiikin tokotusta. Teematreenien lisäksi asentojen vaihtoja, ne eivät ole kauhian hienoja, mutta kyllä sinnekin alkaa väliin tulla napakoita istu ja ma menoja.... Huomenna ajattelin mennä aksaamaan.
Iltalenkillä sekä Rosso että Håp saivat jonkun ihme hajujäljen. Menivä nenä maassa (olivat remmissä) molemmat välillä piipaten. Kummia koiria.

1 kommentti:

  1. Mä mietinkin tänään, että miten niitä puita voiskaan kiertää muuten kuin takaakiertoina... että kiitos treenivinkistä, otan heti sen (meille) kauhean hankalan sylkkärin ja poispäinkäännöksen ohjelmistoon :-)

    VastaaPoista