koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 5. joulukuuta 2011

putkeen...


... meni Suvi messarissa junnukisassa Elsan kanssa viikonloppuna. 7 putkea, jotka mentiin 13 kertaa. Hyvin muisti lapsi mihin piti milloinkin mennä ja voittivat koko kisan. Äitinsä vääristyneen kilpailuvietin perinyt lapsi tosin sanoi mulle viikko ennen kisaa, että on ihan kamalaa, jos ei voita. Kilpailupaikalla säikähti, kun putkien kohdalla oli numerot, ettei hän ole koskaan mennt numeroitua rataa:). Elsa on nyt sitten mennyt ensimmäisen agikisansa Hartwall areenalla Omien kanssa ja seuraavan messarissa- joskos olisi aika siirtyä hieman pienempien yleisömäärien halleihin. Suvi on kyllä aika uskomaton koira. Messarissa ei välittänyt ihmisistä, muista koirista, äänistä, alustoista tai ylipäätään mistään. Nukkui radan vieressä pitkin pituuttaan ja heräsi vasta, kun tajusi, että kyseessä on agility!

Muuten Suvin kanssa olen nyt päättänyt satsata treenaamisessa meille vaikeisiin asioihin. Tervetuloa niistot, sylivekkijaakotukset, käsialhaallaohjaus, liikkeen rytmitys, johdonmukaiset kontaktivapautukset...

Håp on tehnyt kotiläksyjä edelleen. Rupesi istu-maahan istussa siirtymään eteenpäin vaihdoissa. Olen nyt palkannut tiuhemmin ja ehkä se auttaa. Seuraaminen nami takaa oikeasta kädestä sujuu aika hyvin. Ruutua tehty hetsaamalla, aika ok. Merkin sijasta tarjosi tänään useamman puun takana seisomista. Eilen hallilla hyppynoutoa ja seisomista hypyn jälkeen, suht ok (vieläkin saisi olla terävämpi seis ja toi kapulan vinoheitosta pari kertaa ohi esteen). Tänään seisomisessa pysymisen harjoittelua pallolla, aika hienosti?

1 kommentti:

  1. Wau, Onnea Elsalle ja Suville! =) Aika vaatimattomat kisauran avaukset.. ;)

    VastaaPoista