koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

YLI 50 senttiä!

Hyvinkäällä. Eka radalla otin kiellon putkelta (oho!) ja senjälkeen pysäytin kaikki!! kontaktit. Juu, A ja puomi maahan, mutta keinu (hyllyn jälkeen, kun mentiin putkenjälkeinen este ohi...) ihan keinulle. Seuraavalla radalla en sitten sanonut saa kuin kerran kolmesta. Muuten kontaktit ok, mutta suvitti puomin jälkeisellä esteellä huonon ohjauksen takia (olin vaihtanut ohjaussuunnitelman, ei tarvi mainita näistä perussäännöistä. Osaan ne taas. Muistutuksena itselle-1. putken jälkeen tulee eniten kieltoja ja ohituksia. 2. ÄLÄ muuta suunnitelmaa!!!). Sai silti nollan ja tuli kolmanneksi. Vika radalla otin reilusti sivuetäisyyttä keinusta. Oli aika söpö, kun tuli etujaloilla ohi kontaktin ja jäi sitten asettelemaan yhtä takajalkaa kontaktille pitkäksi aikaa. Osui se varmaan monen millin edestä;D. Tällä radalla A:lta jäin reilusti taakse, ei olisi kannattanut-vitonen. Nyt saa sitten olla kisatauolla ja toivon, että ne pisteet sinne EO:hon riittää. Iloinen olen Suvin vauhdista, kulkee taas kuin ennenkin. Virheet on mun tekemiä ja huonoihin loppuaikoihinkin on nyt ollut aina jokin selitys. Ja ajat eivät edes ole olleet huonoja kokoajan, hyvä Suvi. Treenilistalle niistojen ja pyöritystakaakiertojen lisäksi laitetaan kontakteilta sivuirroitukset sekä jatketaan kontaktitreenejä muutenkin. Ja mun liikkeen rytmitys... Ja mulle se hiivatin hiphophyppely, tammikuun leirillä aion sen sitten osata. (Tuomas otti eilen jotain juutuubi videota tämänhetkentasosta, oivoi).

Mutta tämänpäivän pisteet saa Harri Huittinen- mittasi Håpista peräti 50,5 senttiä korkean!! Sain itse siitä 49 senttiä (Suvi on 47). Näyttää kyllä äitiänsä pienemmältä, mutta tuo korkeushan on lähellä mun ideaalikokoa- jos vielä vähän leviäisi, olisi aika täydellinen. Kisapaikalla oli muuten kaksi kivasti liikkuvaa kaunista koiraa, joita en tunnistanut aiemmilta kerroilta. Olivat Cabaroo koiria ja sisko ja sen veli. Hupaista, että tietämättä sukulaisuussuhteista, onnistuu valitsemaan 50 koirasta sisarukset:).
Håpin pitäisi oppia yön aikana kuusi kertaa peräkkäin istu-maahan. (Lentsun kotiläksy). Tulee pitkä yö, ei tahdo malttaa odottaa niin montaa käskyä ennen namia. Seuruuta kisapaikalla, tatsausta kontakteilla ja yhdellä hypyllä takaaleikkausta, pyöritystä ja käännöksiä. Valeheitoilla stoppia, voisi olla vielä terävämpi. Kapulannnosteluita.

Huomenna kiva Turkupäivä. Joudun tosin kotimatkalla töihin, kun unohtelin niitä rauhoitteita viime viikolla kotiin ja jäi hommat tekemättä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti