koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 27. joulukuuta 2011

videoleikkejä

Aamulla itsekseni Sporttiksella Suvia ja Håppaa treenaamassa. Puolessavälin keksin, että voin videoida ja koitetaan nyt liittää tähän meidän aamun treenivideo. Håp teki tokoa enenmpi kuin mitä elävät kuvat antaa ymmärtää, oli tänään niin kovin pätevä, että en raaskinut tehdä kaikkea uusiksi vain kuvaamisen takia. Suvi teki meille vaikeita asioita- mun kannattaa aina valita pakkovalssi-sylkkäri niiston sijaan, jos vain rataprofiili antaa sille mahdollisuuden. Kontaktit hidastuu pikkasen, kun joutuu huomauttamaan. En jaksa huolestua, kisoissa on kuitenkin niin paljon suurempi draivi, että tuskin se siellä himmaa.
Håp oli oikein näpsäkkä, teki pari hyvää alohyppyäkin (siirsi se toisella kerralla toista etutassua ihan vähän, mutta silti). A:lta juoksi kerran läpi, kun en sanonut tats. Mutta on se ihme, miten pystyy pysähtymään ihan oikeaan paikkaan. Suvi aikoinaan aloitti kontaktit alunalkaen koko esteenä. Håp on tehnyt paljon pelkkää paikkaa ja selvästi toimivampi tapa! Tänään en vaihtaisi preeriakoiraani mistään hinnasta, on se vaan niin söpö. Ja päinvastoin kuin Huotareilla, meillä joutuu ensin katsomaan agia, jos haluaa nähdä lyhyen toko-osuuden.

tässä linkki
http://www.youtube.com/watch?v=ol0ckBeYiNY&context=C331c4e6ADOEgsToPDskK0Zdsdawq-5j6lJGtkYEdo

2 kommenttia:

  1. Kumpa saisin itseäni niskasta kiinni ja treenaisin Einon kanssa tokoa enemmän. Ollaan selkeästi jäljessä, mut agility on vaan niin paljon kivempaa eikä siellä tarvitse noutaa mitään:)

    VastaaPoista