koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 3. joulukuuta 2011

Porvoota ja pikkureeniä

Aamusesta kaksi virallista starttia Suvilla. Hyppiksen sain ohjattua aika hyvin (oli paljon pitkiä estevälejä ja putkensuita tyrkyllä ja 45 asteen käännöksiä). Suvi meni ilman pitkiä kaarteita, mutta ehkä vähän joutui kysymään mennäänkö tämä este. Nolla riiitti kolmanteen sijaan. Ikävä ihminen ei ollut tähän tyytyväinen, vaikka pitäisi... Onneksi koira ei käy tulostauluja katsomassa. Suvi oli oikein onnellisen oloinen:). Agiradalla ohjasin väärälle esteelle keinun jälkeen, senverran kummastutti miten se koira nyt sinne menee mihin näytetään, että luvattoman paljon sekoilua tämän virheen jälkeen. A kaksi kertaa ja pysäytin molemmat kerrat maahan kontaktin jälkeen :P.
Nollakoirana Annen radalla, kontaktit pysäytettiin ennen puomia, missä tein persjätön, huusin saa vaan en sitä koiraa katsonut, enkä tiedä mitä se siellä teki. Ohi ainakin seuraavan esteen, eli se ainakaan persjättöä lukenut (miten voisikaan, kun en katso, argrh). Tällä radalla kolme niistopersjättöä peräkkäin. Vika oli hyvä, eka huono ja keskimmäinen siltä väliltä.

Håp teki agia lämmittelyalueen kahdella hypyllä. Takaaleikkaus takkusi, muutaman toiston jälkeen parempi. Käännökset hyviä ja palkkantui onnessaan muutenkin kuin frisbeetä heittämällä, eli edistystä sekin. Pikkaisen seuraamista lämppäalueella, leikkimistä samannäköisen mustan kelpiepennun kanssa (vain kerran karkasivat radalle, en onneksi pitänyt irti muuta kuin taukojen aikana). Taisi se tehdä maahanmenojakin, ovat häiriössä huonompia kuin kotona. Kotosalla ruutua hetsaamalla ja namikipolle kerran. Istu-maahan -istua ruoalle, ja aamusapuskalla kapulan pitoa (tämä on nyt mennyt oikeasti eteenpäin, jos tiputtaa, käy yleensä itse nostamassa heti uudestaan). Jossain välissä yksi nouto-toi loppuun asti!!!

Julukorttikuvausta- ei yhtään "the" otosta. Yritin mä kuvata Porvoossakin, tänään on sellainen ei onnistu kuvat päivä. Alla olevassa kuvassa koirankouluttajalapseni saa koiratkin hämilleen, mutta tämähän onkin se "koirien hypetystä" tarjoava versio.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti