koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 22. joulukuuta 2011

pikaisesti

Töitä paljon ja sinänsä mukavia jouluvalmisteluita, treenit vähän vähemmällä. Kotosalla tehty seis ja maahan liikkestä, paikallaanoloa.
Tänään hallilla pikavisiitillä Håp teki vinoverkkokeppejä. Nälkä kasvaa syödessä, ei sitten ihan kestänyt takaaleikkausta niin, että juoksen suoraan vastaan ja käyn takana vaihtamassa puolen... Kevyemmät versiot takaaleikkauksesta kepeillä sujui kyllä. Keskittyminen tekemiseen paranee koko ajan, vapaalla ollessaan ei millään malttaisi olla menemättä kavereita moikkaamaan.
Eilen Håp sai harjoitella kotona oloa, Hertan jätin vahtimaan, muut oli mukana. Kiltisti oli sujunut.
Koska Håp sai (vielä avaamattoman) paketin, olen sitten ihan ekaa kertaa koskaan paketoinut myös muille koirille yhden lahjan- näin sitä ihminen lepsuuntuu iän myötä.
Hottentotin treeneihin kuuluu päivittäin myös lähikaukot, varsinkin istu ja maahan eri variaatioilla. Menee välillä aika näpsäkästi, välillä tyhjyys paistaa silmien takaa. Sisänouto puukapulalla alkaa olla yes!
Lisäsin taas Håpin ruoka-annoksiakin. Mulla on nyt kaksi läskiä (Suvi ja Rosso), yksi aivan liian laiha silakka (Håp) ja Hertta, joka on suht ok rasvapatteineen. Ärsyttävää vähän antaa kaikille eri ruokia...
Alla Hopsukka prinsessapetiään koemakaamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti