koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 6. joulukuuta 2011

tyhmä ohjaaja

En ehtinytkään epiksiin, mutta sporttiksella aamulla puoltoistatuntia Idan kanssa. Siellä oli valmiina toptiimin Juhan rata jonkun rakentamana. Tein sen nyt siis kolmannen kerran. Alkukiemurat taisi onnistua, mutta puomin jälkeen auttamatta myöhässä. Ja välillä unohtelin rataakin. Meni kait se jotenkin. Radan jälkeen tein monta niistoharjoitusta, oliskohan opetuksena, että niitä todella tarvii harjoitella. Ja mun tarvii juosta kovempaa. Ei niisä niistoissa, mutta muuten. Ida videoi, mutta sen käsi tärisi niin, ettei siitä syystä oikein kivaa katsottavaa. Toinen syy on sitten taitamattomuudessa... Ja nyt en puhu kuvaajasta. Täytyy katsoa, saisinko edes jonkun julkaisukelpoisen pätkän. Treenimotivaatiota kyllä tuon videon katsominen lisäsi, jatkossa aion olla parempi.

Håpinkin suorituksia videoitiin. Agiosuudessa meni minne ohjattiin (niistot Suvia paremmat tänäänkin), aika ok, ei kovin kovvoo kylläkään. Mutta sitten. Miten voi melkein kaikki unohtua yhdessä yössä? Seuraaminen kamalaa. Ei pysy liki, jätättää. Ihan kiinni siinä namikädessä, ja jos ei ole namia ei ole koiraakaan. Huoh. Noudossa tiputti taas just ennenkuin istui. Metallin tiputti vielä pikkaisen aikaisemmin. Hyppynoudossa sama- tippuu vähän ennenkuin sivu valmis. Ja mun naama venähtää koko ajan enemmän. Kotona ruutua hetsaamalla, ensin tarjosi seisomista taas yhden törpön takana. Merkki oli löysä p... Seis liikkeestä oli hyvä- siinävaiheessa hovikuvaaja Elsa oli jo luovuttanut. Maahanmenoa leikkimällä, että menisi nopeammin, nojaa. Niitä lähikaukoja, katselin Lenstun ihanaa jouluvideota ja aika paljon pitää Håpin nopeuttaa omiansa, että on edes sinnepäin yhtähyvät vaihdot. Pikkaisen siis masentava oli tämänpäivän treenien taso ja ehkä eniten mua harmittaa oma pää. Varsinkin Håpin kanssa koira hidastuu heti, kun mun tatti otsassa alkaa kasvamaan. Eli opetus, että kiukkuisena ei treeniä jatketa.


Anjan blogista kopsasin Håpille sopivan lausahduksen eli "tankarna och tassarna skall gå i samma tempo"- pikkuneiti selkeästi on tämän omaksunut:).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti