koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 10. joulukuuta 2011

Rima

Kaksi kisaa Riihimäellä Suvin kanssa. Vajaa 70 osallistujaa, molemmat radat nollalla, sijoitukset 3 ja 2. Varsinkin hyppis sujui kohtuu hyvin, agiradalla taas pysähtyi takaakiertoon- lisätreenin tarve niissä ilmeinen... Agiradalla myös puomilta nopeahko (lue:nopea) vapautus ja koira jäi hetkeksi kysymään, voiko mennä putkeen vai pitäisikö nyt palata sille kontaktille niinkuin treeneissä (ja minä en palauttanut, ei saa kertoa Ellulle). Kiva kisata, vaikka ihan kamala ilma. Missä se talvi oikein viipyy??
Sulka Suvinsisko lapsensa Allin eli Håpin serkku piipahtivat päiväkylässä. Kyllä voivat olla samanlaisia sukulaiset. Sulasta ei näkynyt koko päivänä mitään, metsälenkillä meni omiaan ja piti itse huolen, että pysyy mukana. Maailman helpoin koira, ihankuin siskonsa. Alli (Jaakon analyysi) oli energinen, ihanan ystävällinen ja seuraanhakeutuva. Jokainen lapsi kommentoi erikseen, että on kuin Håp:). Annoin tyhmänä jokaiselle koiralle puruluut ja Håpistahan kuoriutui shakaali. Ei antanut Allin syödä ollenkaan, mun vaihtaessa vaatteita oli Håp ärähtänyt Alliparalle alakerrassa niin, että pentu hyppäsi pöydälle. Pihalla leikkivät ja metsässä oikein hyvin keskenään.
Hopsukka treenannut tänään vähän, kisapaikalla seuruutettiin ja esitettiin sivua Vinka Annelle. (oli kait hippasen vino, mutta meillä palkkaillaan kaikenlaisista sivuista). Oli kiva nähdä Annea pitkästä aikaa, jotkut ihmiset vain saavat hyvälle tuulelle. Saattoi Håp tehdä joitain asennon vaihtojakin tänään aamusesta, enkuksi voisi kait sanoa, että there is still room for improvement (ja maybe need myös).
Vielä huomenna Hyvinkäälle, sitten onpi kisatauko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti