koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 28. huhtikuuta 2012

Lohja ja Roti voittoon suurella areenalla!

Eka radalla putki puomin alla niin, ettei koira sitä nähnyt ja minä en sitä koiralle kertonut. Vitonen suvituskiellosta (meni ohi ja peruutti suvittaen putkeen).
Tokaradalla suvittaen putkeen jonka näki ja huono puomi. Yksi hyppy pyllistyspuolivalssilla nurinpäin.
Vikaradalla pelastin kepit, jotka 180 asteen kulmassa pituuden jälkeen ja putki ansana. Vain hyllyttääkseni sen jälkeen maailman helpoimpaam putken vääränpähän.

Oppi: keskity niihin kisoihin. Älä seurustele niin paljon, vaikka se kivaa olisikin. Testaa se keppikohta ensi viikolla- sen voi varmasti tehdä paremmin.

Håp teki elämänsä ensimmäisen lentokeinun. Ja sitten ihan kivoja keinuja muutaman (kisaradan vieressä siis tämä). 65 sentin hyppy kaksi kertaa. Toko-osuudessa luoksetulon stoppeja banaanikaarteella ja osin valuvilla stopeilla. Pari vauhtiluoksetuloa, kun meinasi ennakoida sen stopin. Seis seuraamisesta, pitää muistaa palkata ilman sivukäskyä, kun nyt ennakoi sitäkin. Eilen taisi tehdä pari hyvää noutoa. Kaukojen ma-i, nyt olen palkannut useimmiten jo ekasta istumisesta. Seuraamista Håpiksi hyvin. Aamulla saivat mukavan pitkän talliretken maastoiluineen.

Mutta Roti se tempaisi. Pet-expon messariareenalla eka möllikisa. Nollarata hienolla miinusajalla -25 jotain. Sillälailla!! Hyvä Satu ja Roti!!!!

Ajattelin mennä itsekin huomenna Håpin kanssa, mutta otti autosta hypätessään muutaman ontuvan askelen takasillaan? Saattoi toki olla puutunutkin (on nyt pienehkössä pehmohäkissä, kun syö ne turvavyöt ja olivat jonkin aikaa autossa, mutta silti.). Muutaman askeleen jälkeen liikkui hyvin ja ollut senjälkeen ok. Mun matematiikalla noin nuoren koiran ei tarttis ontua askeltakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti