koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 17. huhtikuuta 2012

treeniä

Lyhyesti:
Suvi osaa takaaleikkauksen, minä aloitin ensimmäistä yritystä tekemällä pyörityksen? Noin neljännellä kerralla tein onnistuneen takaaleikkauksen. Ja sano vaikeissa pyörityksissä se maaginen hyppää sana ohjauksen liäksi. Oikeasti auttaa.

Håp osasi lähes suorat kepit. Ei osannut istua. Osasi juosta putkihyppysuoraa. Ja osasi agikiertää omenapuita. Tarjosi keinun kertaallen menemällä sen ihan itse, eli ei kais se sitä kamalasti pelkää. (Siis meni ilman lupaa).

Autossa on kolme uutta turvavyötä ja minä olen vähän alle 700 egee köyhempi. Toisaalta Metroauton tarjous oli 1340e, eli lähes ilmaistahan tuo oli... Kiltti Håp, älä pure niitä enää.

2 kommenttia:

  1. Toivotaan, toivotaan metodin vastaisesti, voisit myös suojata turvavyöt sen lisäksi että toivot kovasti ettei Håp syö niitä..

    VastaaPoista
  2. Håp asu(isi) pehmohäkissä, mutta Subarulle otti niin koville tuo turvavyöprojekti ja kahden päivän huoltamossa seisoskelu, että nyt palaa seisontajarruvalot ja niissä on jotain rikki. Onkohan Subaru ja Samsung jotenkin samasta firmasta kotoisin?

    VastaaPoista