koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 23. huhtikuuta 2012

työpäivä





Muutama kuva viime viikolta. Tänään treenattu viisi minuuttia uusia keppejä. Laitoin nyt kuusi kepukkaa suoraan, tosin kun ovat rinteessä taipuilevat vähän joka tapauksessa. Parin toiston jälkeen meni hienosti ja kun lisäsin puunkierron keppilähetykseen, parani vauhtikin. Mä olen nyt oikein innoissani tästä keppiprojektista!
Mikalta jäänyt roskis yöllä auki ja Suvi vetäissyt loput pääsiäissuklaat + ruoantähteet. Punnitsin senkin ja minusta sillekin sopisi 10% painonpudotusdieetti ja kalenteriuhkaus. Suvin paino siis 15kg (normisuvi painaa alle 14kg). Håp painoi 12.9kg eli se saisi olla vähän painavampi... Kaikki koirat rokotettu (kirjoitan tänne ylös, kun en ole vielä laittanut todistuksiin ylös:)).
Tyhjästä on paha nyhjästä, ahdistusistumista tehty Håppaleenalla. Välillä istuu, välillä ei.Leikkivät jalkapallolla pihalla, kun mä tein pihahommia. Suvi katselee ihmeissään, miksi Håp vie pallon takaisin heittäjälle. Suvi menee rakkaan pallonsa kanssa makaamaan omppupuiden alle tassu pallon päällä ja mutustelee kurapalloaan onnellisena. Håp tykkää tuoda uudelleen heitettäväksi (nyt niillä on molemmilla kulahtaneet pallonsa, kun löytyi pihansiivouksessa). Alla olevassa kuvassa Jaakko potkaissut pallon ylös.
 
Yksi paikallaanmakuu pihalla Leon ja muiden koirien kanssa. Ei pysynyt, kun Leo lähti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti