koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

oi kuin päteviä


Niemen Anun treeneissä. Olin toivonut saksalaisia ja päällejuoksuja ja niitä sain!
Suvin kanssa hiottiin saksalaisen tekniikkaa, ei sellaista persjättöä takaakierron jälkeen vaan sillä vastakädellä heitetään koira yli itse liikkuen jo tulevaan suuntaan. Ja katsotaan koiran laskeutumispaikkaa. Olen ehkä (?) kuullut tämän ennenkin, mutta taas tuli kuin uutena asiana. Päällejuoksussa tuli kerran ohi, kun en sitä hyppyä kyllä ohjannutkaan. Mutta meni kaikenkaikkiaan hyvin koko radan.
Håp teki samaa rataa pätkissä ilman kontakteja. Hitsi kun se oli tänään super. Håpin voi lähettää esteelle paljon Suvia kauempaa, ja itse asiassa kääntyy paremmin, kun lähetänkin vähän kauempaa. Eli ei ole mussa samalla tavalla kiinni kuin Suvi. Toisaalta Håpissa on vähän sellainen kelpiemäinen kyky ampua kymmenen metriä suoraan hypyn jälkeen, jos sitä kääntöohjetta ei tule ennen ponnistuspaikkaa... Suvihan kääntyy ihan ilmaiseksi, jos ei ohjata eteenpäin. Saksalainen sujui Håppaleenan kanssa yhtä kertaa lukuunottamatta aina. Päällejuoksussa tuli yhdessä kohtaa ohi (alun päällejuoksun luki hyvin joka kerta), sitä helpotettiin niin, että Anu seisoi "ekstratolppana", sillätapaa joka kerta hyvä. Eniten mua ilahdutti paitsi tämä oivallus, että on aika estehakuinen ja "kaukaakin" ohjattavissa, niin ylläriylläri Håpin vauhti. Oli nimittäin Håpiksi jo aika nopsakka!!!
Ylläoleva kuvan on ottanut Mikko Marttinen kuvauksellista.comista. Kuten kuvasta näkee olemme Suvin kanssa molemmat laihdutuskuurin tarpeessa. Tai kuvasta ei mua näe, mutta olen käynyt puntarissa ja se kertoo enemmän. Tuo kultainen koira menee punkeronakin kyllä aika ihanasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti