koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 31. maaliskuuta 2012

1v


Synttäreiden kunniaksi sai nakkikakun. Tosin vasta yhdellä nakilla. Huomenna Satulinnassa ihan oikeat synttärijuhlat:).
Tallilla, minusta meni merkille hyvin ja aika kovaa. Kuitenkin illalla hallilla videoitu merkki ei näyttänyt tai tuntunut nopealta? Videoitu toko kyllä meni teknisesti pieleen, kun olin yksin ja säädin kuvausalueenmihin sattuu. Eli kuvattu lähinnä kenttää. Mutta seuraamisessa oli käynnissä kerrankin aika tiiviisti kiinni, juosten ei niinkään. Vähän kaikessa tokottelussa pikkaisen petrattavaa. Hypyssä ei istunut heti ja meni ainakin kerran ohi. Maahan käskyllä jäi kaksi kertaa seisomaan? Noudossa tiputti metallin pikkaisen liian aikaisin. Mutta ehkä säälittävää oli, että mä luulin sen olevan aika ok. Elävä kuva vain ei ollut samaa mieltä.

Sitten agiliitoon. Kuinka ollakkaan laitoin Suville radan, mistä en sitte meinannut päästä läpi ollenkaan, vaikkei esteitä edes ollut monta! Saksalainen meni hetkittäin, ei aina. Päällejuoksu epäonnistui joitain kertoja, takaakierrosta milloin putkeen, milloin suvitti, milloin ohi. Oli jo niin vaikeaa, että oli pakko nauraa :D. Meni sitten lopulta. En tiedä viitsinkö näitä laittaa esille...
Håp samalle radalle. Ja kuinka ollakkaan teki heti nollan!!! Estekorkeus oli ekaa kertaa 45 senttiä, meni ehkä hitaammin ne, mutta hyppäsi ok. Lopussa tuli muutaman kerran ali. Saattoi penneli kaarrattaakin äitiänsä enemmän, mutta silti sai paljon pisteitä tästä esityksestä!

Siskon muksut meillä kylässä. Håpilla rapsuttaja nonstop.


Håp hyppäsi tuolille katsomaan, mitä siitä nettiin kirjoitetaan:).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti