koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 13. maaliskuuta 2012

aamun agit

Lisäys. Håp söpöliini löytyi päivällä kauniilla kerällä meidän ruokapöydältä! Kuva jäi ottamatta, mutta kyllä oli huvittavan (vaikka ei ehkä niin kivan) näköinen penneli. Tuli kyllä käskettäessä heti pois, vähän tosin katseli, että miksi tässä ei saisi nukkua? Tämä pennelihän on parina aamuna tullut viereiselle tuolille istumaan aamupalan aikana, Mika odottaa järkyttyneenä, että milloin meillä katetaan koirillekin omat lautaset...

Aamutreenit Sporttiksella. Viikonlopun teemoilla jatkettiin. Suvi teki nollatreenirataa, missä takaakiertovalsseja ja päällejuoksu..... Kas, kun ei heti sujunut. Sitten opetettiin kiertämään lähtemistä kauempaa erikseen, ja mun sijoittumista päällejuoksussa. Olen vieläkin kipeä viikonlopusta, argrh. Lopuksi keinua seinää vasten, sen treenaus on aika suoraviivaista.

Håp teki pikkupätkiä innostamalla. Lopputuloksena oli aika innokas koira, päästiin tilanteeseen, että menee ohi esteiden, hyppää takaakiertoesteen suoraan, ampuu kepeille hypyn sijaan... Ja oikeasti tämä sopii mulle paremmin kuin virheetön, hidas koira :D. Keppejä 12 vinona, piti ottaa kunnolla haltuun putkelta, ettei mennyt väärään väliin. Keinua juoksuttamalla päähän pari kertaa ja sitten paukauttaen koko keinu. Ei meganopee todellakaan, mutta suht ok. Håpsukkakin teki sitten vähän takaakiertoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti