koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 29. maaliskuuta 2012

titteli

En ole saanut haettua Ruotsin valiotitteleitä tai Rosson agivaliota, mutta Suvista tuli tänään KKK:n vuoden agimaksikoira 2011. Ehkä kannattaisi hakea nuo muutkin tittelit:).

Pikkutokoja siellä täällä. Illalla Jokisaaren hyppis jyväskylästä. Kuva kopioitu Minnan fb-sivuilta. Pitää niitä koiran hyppylinjoja miettiä, muutama sähellys ennenkuin ne nollat alkoi tulla! Mutta tulihan ne Suvilla. Vaan sitten keksin vaihtaa keppien sijalle kuusi vinokeppiä ja tehdä saman radan Håpilla. On ollut parempiakin ideoita... Oikeastaan pitäisi olla iloinen. Kepit yhtä lukuunottamatta aina oikein. Hieno vauhti alussa. Sai lähteä kahden esteen ja lähes suoran putken takaa, odotti ja tuli kaukaa ohjaten hyvin. Putkesta tiukka käännös pakkovalssiin (no 7) ei oikein onnistunut kolmella ekalla yrityksellä, mutta hienosti irtosi loppusuoran. Ei Håp vielä rataa lue, eli meni ohi putkesta putkeen, kun yritin kauempaa ohjata. Ja hyppäsi yhden kerran 13 nurinpäin. Plussaa, että meni eka kertaa ison muurin, ei ongelmaa siinä. 60 sentin hypyt menee ali, olin unohtanut yhden ylös ennen keppejä ja ali mentiin. Muuten hypyt 35cm nyt.Eli ei sitä nollaa, mutta pätkissä mentiin kaikki ok.
Lisåksi Håp teki puomia ja keinua erikseen. Kohtuullisia, nopiampaa vielä saisi mennä. Ja pikkujäävät tokottelusta loppuun. Håp oli kyllä aika ihana tänään, kyllä se hetkittäin jo väläyttelee vauhtia ja äitinsä käännöksiäkin! Ja hetkittäin on ihan mopo vielä. Sivuirtoamistakin tehtiin, tämä oli aika vaikeaa. Lisäplussana leikki erilaisilla leluilla, niillä perusnaruillakin, vaikka sai namia välillä. Love my dogs today!
Hertan klippasin eilen. Viikko, niin sillä on 13v synttärit. On se vanhan näköinen, mutta aamulla taas hömpötteli maneesissa kuin nuori neiti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti