koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Tokotreenit Turussa


Håp ja Leo kävivät Lentsulassa. Koitan raapustaa jotain mitä tehtiin, vaikka ihan kohta pitäisi lähteä Iriksen kanssa juoksulenkille ja en yrityksestä huolimatta keksinyt mitään tarpeeksi hyvää tekosyytä, miksi en pääse...
Joku slogan mun piti keksiä, idealla, että virheen jälkeen jatketaan iloisella mielellä ja ei huudella kirosanoja. Vielä hakusessa. Ja ei tule luonnostaan tämä:D.
Ihan alussa sain kokeilla vähän seuruuta Toton kanssa. Voikun saisi Håpillekin yhtä tiiviin ja sivulla pysyvän seuraamisen. Uhkasin ottaa mukaan Espooseen ja kastroida matkalla (sitä ei kuulemma edes tartttis tehdä, tervetuloa Toto).
Håp teki seuruuta leluleikein ja kisapalkoin, ei huono. Asenne siihen tekemiseen pitää muistaa, sama juttu itse asiassa agissa. Tuo penneli lukee mun naamanvääntöjä turhan herkästi... Lisäksi tehtiin merkkiä, tässä pitää muistaa palkata taaksepäin ja ajoittaa se seis sana oikein. Hyvä oli, että kokeilimme noudon. Ei pysynyt heitossa, multa meni naama mutrulle- toi tosi hitaasti. Muutama vauhtinouto jeesasi (viedään kapula ja juostaan yhdessä pois ja lähetetään hakemaan, palkka leluleikki). Ei kumarruta koiran päälle, vaan otetaan kahdella kädellä. Hansku tykkäsi retkestä kovin, sai paljon uusia ajatuksia jatkotreeneihin.
Loput myöhemmin, pakko lähteä sinne yökjuoksemaan.

Juostu (ja kävelty) puoli tuntia. Palkkasin itseni isolla pussilla irtokarkkeja. Ja illalla tulee miljonääriäidit ja joku uusi hömppätositv ennen sitä (mun ainoa tv-ilta tämä keksiviikko). Lisäksi onnistuin varaamaan ruotsinristeilyn sillä lahjakortillani A-luokan hyttiin!! (aiheutin kilometrinpituisen jonon cittarissa mammuttimarkkinoilla, hain vielä lisää tavaraakin keskenkaiken, että summa riittäisi, perässäolijat oikein ääneen nurisivat-who cares:)). Hyväpäivä.

Teimme myös paikallaanmakuun siellä suomen turuus. Meni maahan "tuomarin" käsky sanalla. Pyysin takas ylös ja sitten ei enää mennyt maahan. Ei niin, vaan annnetaan vaan maata siinä, jos noin käy seuraavalla kerralla.
Ja niihin mietelauseisiin...
seuraavat kopioituja, en mä mitään itse keksi.

Se puutteessa kärsii, joka ei ole koskaan
tyytyväinen.

Any intelligent fool can make things bigger,
more complex, and more violent. It takes a touch
of genius - and a lot of courage - to move in the
opposite direction. - Albert Einstein (taidan ruveta tykkäämään tästä Einstein hepusta)

Älä koskaan luovu siitä, että kohdattuaan sinut
koira on onnellisempi kuin ennen sitä. - Äiti
Teresa- (saattoi puhua ihmisestä, mutta mukailin vähän, sopi minusta annettuun tehtävään paremmin näin)

ja loppuun kotimaisin voimin...

"Hiiteen kaikki mielen mustuus, me suoritamme
itsemme tästä retkestä kuin enkelit. Asiat käyvät
hyvin, peijakkaan hyvin, eikä yhtään syytä päätä
kallistella." - Aleksis Kivi

Riittäisivätkö nämä Lentsu aluksi? Lupaan yrittää olla positiivisempi virheen sattuessa ja aidosti iloinen koiran onnistuessa!

1 kommentti:

  1. Jos noista pitää valita, otetaan tuo puuteessa kärsiminen tai sitten mietitään vielä jotain osuvampaa:)

    VastaaPoista