koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 15. maaliskuuta 2012

kiire

Kesää odotellessa kesäkuva. Huom, Håpin korvat!!!! (liimattu)

Kiire aamulla ratsastuksessa, kiire töihin ja töissä. Kiire tehdä ennen viikonlopun SEPpipäiviä mulle nakitetut hommat (lue etsiä loput juomalaulut ja printata ne, pakata vaaleanpunaiset toimitsijaruusukkeet yms. ei aivoja vaativaa). Printteri kiukutteli, mutta sain onneksi joitain tehtyä. Kiire pakata ja kiire siivota (turhaa, kun tämä kotiväki kuitenkin sotkee). Olisi pitänyt siirtyä hotellille jo tänään, mutta en jaksa. Herään mieluummin kukonlaulun aikaan... Ja ehdin näin kouluttamaan ja agitreeneihin!

Taidan pikkuhiljaa ruveta siirtämään Håpin Suvin treeneihin mukaan. Vuokko oli tehnyt äkkiseltään helpon ykkösten juoksuradan. Väärin. Suvi meni kaksi kertaa okserilta keinun sijaan puomille... Hyvät kontaktit ja hyvä vauhti, hyvät käännökset okserilta. Håp teki helpotettua versiota ilman keppejä ja keinua. Okserin käännös vähän pitkähkö, mutta taisi olla ekaa kertaa 40 sentin okseri, saa anteeksi. Hieno vauhti putkelle ja puomin kontakteilta vapautus saa sanalla, vapautus hyvin sanalla, vapautus yes sanalla... Tästä ne lähtee ne maailman nopeimmat 2 on- 2 off kontaktit! Eli malttia, malttia... Lisäksi Håp teki kuutta vinokeppiä jo aika suorana lopuksi ekaa väliä lukuunottamatta. Ja kontaktia pöydältä. Parhaiten toimi etupalkka namilla, frisbeekin ok, mutta nopeampi namilla.
Tokosetissä pikkaisen seuraamista, jäävistä maahan ja taakse kävely. Stoppia valepallonheitolla ja liikkeestä seis palloa heittämällä-kivasti nämä. Aamulla koitin pysäyttää luoksetulosta, meni pitkäksi (ehkä taas heitin sen valepallon yläkautta ja käsi jäi ylös...). Mutta hyppy oli huono. Tykkää niin kovin kääntyä heti hypyn jälkeen ja lelulle ei tänään enää oikein jaksanut lähteä (oli vika temppu mitä tehtiin). Muuten Håp alkaa olla aika kiva, kun pomppii ja on niin tohkeissaan. Radanvieruskäytös ihan kamalaa. Myös Suvilla, kun Håp menee. Toisaalta päivällä tallitokoissa (hampaiden raspauksen välissä), Håp teki hienoja luoksetuloja pikkumatkalta seisomisesta leluun. Oikein kiihdytti!! Taas saa paljon sillä anteeksi. Meillä siis vauhti korjaa virheet.

Koirat jäävät viikonlopuksi lasten hoitoon. Jospa itse olisi taas pikkaisen viisaampi koulutuspäivien jälkeen. Ei vain hyvinsyönyt ja juonut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti