koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 20. maaliskuuta 2012

fysiikkatreenit


... nimittäin Juhalla, kun kantoi jäähdytyslenkillä Herttaa vähän väliä upottavassa, todella syvässä hangessa. Oikaisimme ison aukean läpi, kun matka oli ehkä himppasen lyhyempi niin. Ei niin hyvä idea:D. Otin kovin kuviakin, mutta ilman muistikorttia. Yksi saattaa olla Juhan kännyssä tallessa.
Mutta taas hyvät aamutreenit. Meitä on kaksi janan ääripäätä treenaamassa. Juha tekee yhtä estettä tai tarkemmin yhden esteen pientä osaa täydellisesti, huolella ja ajan kanssa. Minä teen kaikkea vähän sinnepäin alati vaihtuvalla systeemillä, mutta eteneminen on reipasta. Hyvin sujuu yhdessä treenaaminen silti ja luultavasti lopputuloksetkin on molemmilla ihan ok(toivotaantoivotaan).

Suvi teki rataharkkaa. Kaikkien etu, jos en ryhdy tuomariksi. En tahdo päästä omista radoista sitten millään läpi. Saksalaisen treeniä alkuun, meni pienellä tai rehellisesti keskisuurella treenillä ok. Puomin jälkeen ainakin viisi kertaa ellei useammin ampui putkeen, eikä kääntynyt. Tämän sain ehkä sujumaan, täytyy olla tosi tiukka sen alastulon kanssa- sitten onnistuu, eikä Suvi ammu mihin sattuu. Takaakierrot ei ihan huonoja. Lopulta sain (en laskenut monesko yritys) lähes nollalla, A:lla(ihan lopussa) unohdin radan ja Suvi ei pysähtynyt- muuten taisi olla nolla.

Håpin epistolassa keppejä, jee!!! Lopussa meni jo aika pystyt 12 keppiä ja lisäsi vauhtia, kun hoksasi mitä pujotellen tehdään. Ei vielä nopiaa, mutta sinnepäin. Ja laitoin menemään 90 asteen avokulmassa, joskin ohjaten, ei niin että haki. Keinua osissa pari kertaa, sitten kokonaan, tämä on mun makuun hidas, mutta ei näytä enää pelkäävän.
Radanpätkää. Huonosti olin miettinyt mitä haluan tehdä ja se näkyi. Tarvii innostavan ohjauksen, muuten matelee. Meni se silti kohtuu ok. Oisko me tehty vielä pikkaisen juhatyylin japanilaisen alkua, ei oikein onnannut minusta. Nike oli omissa yhden ja kerran jopa kahden esteen harkoissa tänään huisin pätevä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti