koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 22. maaliskuuta 2012

kivatokoa ja agiakin


Päivästä saa pitkän, kun seiskalta aloitta ekoilla treeneillä ja kympiltä illalla lopettaa, väliin ehtii tehdä paljon töitäkin.
Aamulla ratsastus ja Håpin piti tehdä videoidut maneesitokot. Paitsi, että Hurraa kävi tiputtamassa videokameran seinän ja reunasysteemin väliin. En saanut kepeillä tms. pois, lopulta kiipesin väliin ja nostin kameran jalkojen avulla reunalaudalle ja sieltä kädellä kurkottamalla pois. Harmi, kun tämä ei ole videolla. Ehti Håp tehdä muiden koirien häiriköidessä kierrosta kaukot ja jotain pientä.
Illalla ensin omista koulutettavista niin moni pois, että tein väliin Håpilla pakkovalsseja. Meni jopa hyvää vauhtia hetkittäin. Suvi teki puomia putkihäiriöllä edessä- tänään en saanut sitä tekemään väärin kertaakaan.
Sitten olisi pitänyt olla agitreenit, mutta innoikkaimmat agiliitäjät loistivat poissaolollaan. Päädyimme keskustelemaan olennaisista asioista kuten ripsienpidennys, syömään Vuokon tuomia voittoherkkuja ja tokoilemaan. Tai teimme me Vuokon kanssa keinua, Håp ei kyllä pelkää sitä enää ollenkaan. Menee silmän välttäessä kivasti(?) ilman lupaa edestakas...
Tokotuksessa ruutua, meni lelulle ok, kerran yritin tyhjään- ei tajunnut, vaan meni reunatötterölle merkkiä tekemään. Seuraamista. Metallinnoutoa. Kierrosta kaukot ja vitsi, kun sen turkulaisen koutsin opit toimii heti. Teki nääs elämänsä ensimmäiset napakat siirtymiset.

Suurin osa ajasta meni tyhjännauramiseen. Salla, Riikka ja Vuokko käkättivät mun saapuessa tähän toko-osuuteen. Kävelin sisään pinkissä pusakassa kantaen pinkkejä tötteröitä, metallikapula oli asianmukaisesti taskussa näkyvillä.Omasta mielestäni olin kovin tokoilijan näköinen. (koira ei nyt oikein ollut tässä olennainen osa). Keksivät sitten ottaa mun kameralla kuvan ja siellä se naamakirjassa nyt komistaa sivujani. Joskus kannattaisi ehkä harkita joitain asioita? Salla kyllä muistutti, että mulle on markkinoitu tokon olevan kivaa! Vähän unohdin, että mun piti virittää Håp näihin tokojuttuihin antamalla tulla kentälle hetsaamalla :/

Kaiken ulkopuolelta. Suvi on aika paksu. Jaakon mukaan Supsukka ei ole peruskoiraksi kovin lihava, mutta koska Suvin kuuluisi olla "lean, mean, killing machine"- sellaiseksi rasvaa on liikaa. Tuo lapsi osaa huvittaa mua lähes päivttäin:).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti