koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

kotiin


Hertta se vielä nauttii piehtaroinnista selkävaivaisenakin.

Kotiin koulutuspäiviltä. Uutta, ainakin pikkaisen oppineena. Rakenteen ja liikkeen korrelaatiosta ja niiden vaikutuksesta ontumiin, olisin kuunnellut enemmänkin.
Håp on kunnostautunut viikonlopun aikana. Mikan kalleimmat työkengät syöty, Alvar Aaallon pöytä on paljon entistä koristeellisempi (ei meille oikein tuollaiset modernit huonekalut sovikaan), Saaran huoneen matto oli ajanut vessan virkaa, paperiroskis silputtu eteisen matolle jne.
Kohta tallille, mutta ajattelin asentaa koiriin sen nakki kirsunpäällä tempun. Rosso ja Hertta osasivat heti (ilmeisesti Hertta ei tajunnut nenänpäällä olevan mitään:)), Suvi ei oikein malttanut ja Håppia ahdisti, kun pidin kirsusta kiinni. Håp ei myös muistanut istu käskyä kauempaa ollenkaan (ei liity tähän nakkitemppuun, vaan muuten).

Tallilla Håpille tokottelua. Hitsi, se tulee aika kovaa siitä seisomisesta sivulle... Ja meni merkillekin varsin reipasta laukkaa... Ja tänään seis liikkeestä kädellä hyvin.
Ja Elsa jaSaaga (siinä sivussa Ida ja Hansku myös) olivat eilen tehneet SAGin aluevalmennuksessa piipjuoksutestin. Hansku tästä porukasta paras (oli siellä toki siis muita oikeasti hyviä ollut lisäksi), mutta 26 sekuntia takana tuli Elsa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti