koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 8. maaliskuuta 2012

ehkä sittenkin


Naistenpäivän kunniaksi vaihdoin eilen mielipidettä (ehkä). Håp oli niin sairaan pätevä agitreeneissä ja meni jopa jonkinlaisella sykkeellä ja vauhdilla. A:ta hienosti . A ja putkierottelua pikkaisen (putkeen oikein hienolla vauhdilla!), välistävetoja ja pari huispasua (ei toimi Suvilla, mutta Håp meni ainakin helpotetut huispasuohjaukset), takaaleikkaus muurille, kuutta vinokeppiä (hitaasti, kun melkein pystyssä, kovaa kun vinot). Ja koska mussa ei ole yhtään kärsimättömyyden vikaa, tein keinun juokuttamista päähän muutaman kerran, kaksi kertaa annoinkin pamahtaa sieltä ylhäältä alas ja sitten saikin tehdä koko keinun. Ja nyt meni loppuun asti kolme kertaa peräkkäin Håpiksi reippaasti, pamautti alas ja jäi 20n-2off asentoon.... Taidan tehdä näin nyt vielä muutaman kerran eli juoksuttaa ekaksi ja antaa sitten tehdä kokonaan.
Tokosetissä seuraamista, hyppyä istumisesta, luoksetuloa seisomisesta läheltä (tähän tarvitaan joku innostin, tulee ravilaukalla), jokunen jäävä, että kävelinkin sinne taakse (eiks se ole semmoinen siinä avossa?).

Ja Suvin kanssa olisin voinut jatkaa vaikka aamuun asti. En ehkä koskaan saa niin mahtavaa agikoiraa enää (luterilainen ajatusmalli, ei saa olla onnellinen, tää oli nyt kattokaas tässä ja ei voi muuttua paremmaksi- paitsi että mä olen kyllä niin onnellinen tuosta äitikoirasta:)). Teki taas kaiken ja teki hyvin (oli kontaktipitoinen rataharkka). Saattoi se kerran jättää hypyn( tai ehkä kaksi)välistä, kun en ohjannut. Jos ohjasin, meni ihan älyhyvin. Mutta vetokoiraa siitä ei saa. Hiihdin 6 kilsaa ja ravasi hienosti vierellä. Suvi muuten ravaa vielä reippaassakin vauhdissa, Håp siirtyy tosi nopeasti laukalle... Ja Håpille ollut haasteellista opetella takajalkojen päällä tanssia. Suvihan voi tanssia tasan niin kauan kuin nami nenän päällä vielä näkyy. Håp parka yrittää ottaa tukea mun käsistä, äidistään (joka siis yleensä tanssii namin toivossa siinä vieressä)- saapa nähdä onko vain vielä kehittymätön tuo pentu vai onko niissä oikeasti "laatueroja". Tosin myönnetään, että Hopsukan tanssi kyllä parani muutamalla toistolla.

Ja kuva on tehty Lentsun antamalla linkkivinkillä-kiitos (siitäkin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti