koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 19. maaliskuuta 2012

ihan vähän


...paitsi ehkä töitä, mutta ei niitäkään ihan kauheasti. Ja kivoja töitä, mä aina tykkään, kun sattuu kongressiviikonlopun jälkeen eteen jotain, mistä on just luentoja kuunnellut (muistaakin paremmin näin).
Hurraalla eteen kiinni ylös alas päivä (eli siirtymisiä "rollkur"asennossa ja vastavuoroisesti nassu ylhäällä.) Se menee eteenpäin, eikä itseasiassa ole ihan huono hevonen. Håp teki pikkaiset maneesitokot. Napakasti liikkeestä seis, mutta heitti pepun vinoon. Tein sitten seinän vieressä, siellä ei ongelma. Hyvin se nyt tulee, jos jättää seisomaan, lyhyenmatkan luoksetulon. Paljon lelun kanssa sitä.Ne kaukot on edelleen löysät ja istu ei oikein kaukokaukona edes kunnolla aina onnistu. Olen hurjasti koittanut palkata ne muutamat hyvät, joita väliin joskus tulee. Ja merkkiä, pitäisiköhän jotenkin valita linja mistä palkkaa, nyt meni kerran vähän yli ja silti huusin seis ja palkka, kerran jäi vähän vajaaksi, mutta silti sama palkkaus...(palkkana tässä ollut heitetty lelu tai juoksee takas mun luo leikkimään). Hyvää lienee, että alkaa jo hieman keräämään kierroksia sanoessani tokooo (ja tietenkin aksaa, aksaa vielä paremmin!!!).

Ja laitetaanpas tähän loppuun taas kaverin seinältä kopsatut Einsteinin ohjeet (alunperin ilmeisesti Coelho Paulin sivuilta). Tässä sitä olisi ohjeita, joiden mukaan voisi treenata vaikka koiriansa, saati itseään! Jostain syystä mm. kohta 2 kolahti:D.
eli
1. Follow Your Curiosity “I have no special talent. I am only passionately curious.”

2. Perseverance is Priceless “It’s not that I’m so smart; it’s just that I stay with problems longer.”

3. Focus on the Present “Any man who can drive safely while kissing a pretty girl is simply not giving the kiss the attention it deserves.”

4. The Imagination is Powerful “Imagination is everything. It is the preview of life’s coming attractions. Imagination is more important than knowledge.”

5. Make Mistakes “A person who never made a mistake never tried anything new.”

6. Live in the Moment “I never think of the future – it comes soon enough.”

7. Create Value “Strive not to be a success, but rather to be of value.”

8. Don’t be repetitive “Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results.”

9. Knowledge Comes From Experience “Information is not knowledge. The only source of knowledge is experience.”

10. Learn the Rules and Then Play Better “You have to learn the rules of the game. And then you have to play better than anyone else.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti