koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

tokoo


Yllä taas fb-kaverilta kopsattu, minusta ihana kuva teksteineen. Eikä liity tokoon sitten mitenkään. Tai kai niitä PIENIÄ hyviä hetkiä on tokossakin?

T&T tiimi lähti Turkuun. Minä olin laittanut almanakkaan väärän ajan, eli saavuimme tunnin liian aikaisin. Pääsimme siis treenaamaan hiilihydrtaattivarastot täytettynä. Vaihtoehtona mietimme toki esim. hakutreenejä (mene metsään, päästä koirat irti ja hae niitä sitten loppuaika). Tämä tuli siitä, että Leokin oli tänään karkureissulla.
Rotiin laitettiin loput alokasliikkeet. Meni hypyn ja seurasi ihan kuin olisi ennenkin tehnyt. Samoin oppi seis liikkeestä ihan tuosta vain. Se on nyt valmis ykköstulokseen? (tämä on kovin tuloshakuinen tiimi tämä t&t.).
Håp teki avon hyppyä osissa. Saisi lähteä hypylle innokkaammin (olen taas sitä mieltä, että tämä pentu on hidas, eikä se koskaan kulje tarpeeksi kovaa). Hyvin se kuitenkin istui hypyn jälkeen.
Kaukoihin laitetaan nyt se 1000 toistoa. Maahan voi laittaa kauempaa, ma-istu läheltä ja palkataan hyvät vaihdot (siirtyy helposti eteen). Ja palkka eri kädestä millä näytetään... Ja ei suuhun... Ja käsi ei jää ylös...(olen ehkä kuullut tämän kaiken ennenkin). Ja namipalkka tässä.
Luoksetulon stoppi on kädenheilautus (ei liikennepoliisiohjaus ylhäälle jäävällä kädellä) alakautta eteen. Jostain syystä Håp osasi tämän, saattaa muistaa puidenkierrosta tehdyt stopit ajalta ennen lunta. Sitä luoksetuloa vauhdilla (ei siis todellakaan tullut vauhdilla) seisomisesta harjoitellaan lyhyellä matkalla.
Ja kisapalkkaan taas kokeillaan jotain toimivampia. Minä en hitsi vie osaa tätä. Eilen kävi Annastiinan kanssa treenatessa taas ilmi, etten mä muutenkaan osaa koirani kanssa yhdessä leikkiä. Rallattelee onnessaan frisbeensä kanssa kauas minusta. Repiihän se sitä lelua tai frisbeetä, jos ei saa sitä multa pois... Ja Kalevi oli muuten makee eilisissä treeneissä. Menee kovempaa kuin Håp. T. miten niin kateellinen. Einokin näytti videolla menevän Håppia nopeammin. Saatan siis kasvattajan oikeudella ostaa kaikki pennut takaisin ihan lähitulevaisuudessa. Ja Kalevin, vaikka ei olekaan Suvin pentu. Ja Breezen. En mä Håppaa silti vaihdossa anna, kellään muulla ei ole niin kilttiä katsetta!

4 kommenttia:

 1. Mä meen karkuun Einon kanssa :) On viel niin mammanpoika, ettei sille tulisi mieleenkään lähteä karkuun, joten senkään varaan ei kannata laskea :D

  VastaaPoista
 2. Kuje menisi kovaa. Aivoja ei ole, mutta kun et sellaisia tuossa ole tilaamassa niin se kait ei haittaa?

  VastaaPoista
 3. Ja Kujeella on niin kiva nimikin. Ostan senkin. Håp voi lainata aivoja tarvittaessa. Mulla itselläni ei valitettavasti yhtään ylimääräistä kapasiteettia jäljellä.

  VastaaPoista
 4. Hienoa! Jos Kuje ei siis löydä sisäistä paimenkoiraansa, voin aina liisata sen alikiitokoiraksi. Kuje itse on nimittäin sitä mieltä, että kaikkai (siis AIVAN kaikki) ylimääräinen painolasti pois, jotta päästään vieläkin kovempaa -ja aivothan nyt peruspoikakoiralla painavat keskimäärin noin 38 grammaa, joten ei kun narikkaan vaan ja nupit kaakkoon.

  VastaaPoista