koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 23. maaliskuuta 2012

perusperjantai


Ylläoleva kuva ei ole tältä aamulta vaan joku lumisadepäivä kuukauden takaa.

Yöllä oli hävinnyt napakat siirtymiset kaukoissa. Tai sain muutaman kivan iltapäivällä laittamalla sen putkeen ja siitä vauhdilla maahan ja istumaan (ei mulle sovi se, ettei tokoa ja agia sotketa, sotken kuitenkin). Aamulla olivat huonot ja ei edes istunut mun ollessa kauempaa, pöh. Ja en millään saa sitä samalla tavalla jalkaan kiinni seuraamisessa kuin ToTo oli. Pöh siitäkin. Merkillä tarjosi ensiksi maahanmenoa, sitten oli hyvä. Puolipöh.

Sporttiksen keinulla jäi taas pikkaisen liian ylös, Håp siis. Pöh. A aika hyvä.

Kokeilin tunnaria monen kuukauden tauon jälkeen. Hyvin hakee sitä yhtä tai seastakin, jos on siinä niitatulla alustalla. Ei osannut kahdesta valita omaansa. Pöh. Ja siihen kapulan tai tunnarikapulankin puremiseen pitää kiinnittää huomiota. Monesko pöh?

Koita tässä nyt jatkaa ikäänkuin mitään ei olisi tapahtunut virheen jälkeen, kun ei tuu muita kuin virheitä. Pöh. Pöh. Pöh.

Mutta Suvi meni sairaan hienosti Elsan kanssa Sepon treeneissä. Hylly se olisi ollut, kun hyppäsi yhden ylimääräisen, mutta kyllä nautin katselemisesta. Pysähtyi kontakteille, odotti saa sanaa ja kääntyi välillä tosi piukkaan. Ja rata oli vaikea. Hyvä Elsa ja Suvi! Ei ollut hullumpi Rosson ja Idankaan setti. Rosso alkaa olla Idan perään, kun mä en tee sen kanssa mitään.

Viikonloppuna Jennyn kurssi Hurraan kanssa. Sen kanssa meni aamulla ok. Ja koirat eivät (muistaakseni) paimentaneet tallilla yhtään hevosta. Hyvä!!!

Pitäisi ehkä katsoa joku avoluokka netistä, en ole tainnut koskaan nähdä ensimmäistäkään. Ilma on megamakee, lumet sulaa melkein kohisemalla. Ja Håp on kovin väsynyt päivän aivojumpasta, vaikka lenkit oli lyhyet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti