koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

topteam leiri


Olipas aika tiivis viikonloppu. Ja harvoin olen ollut niin monissa treeneissä niin huono. Eilen vielä paloi totaalisesti hermot ja käytös + reaktiot lähentelivät kiukuttelevan viisivuotiaan tasoa. Sinänsä olisi pitänyt saada videolle Suviannen ilmapysähdys- karkasi lähdöstä, huusin jonkun osaamistani kirosanoista ja koira pysähtyi lähes ilmaan... On se hyvä, ettei Suvin draivi ihan heti lopu, taisi saada osansa mun kiukuttelusta vaikka kohteena olisi pitänyt olla minä itse.
Toisaalta tämä oli tähänastisista leirityksistä hyödyllisin. Keinu seinää kohtaan itsenäisesti pitää opettaa. Mun keskittymiskyvyssä on edelleen toivomisen varaa. Suvi ja minä emme osaa takaakiertovalsseja. Minä en osaa ohjata päällejuoksua. Mun ketteryydessä on todella toivomisen varaa. Olen hidas.
Jarin rataa en siis eilen saanut millään läpi. Lopulta en enää kuunnellutkaan mitään, vaan tahkosin monella eritapaa väärin alkua kahdeksannelle esteelle saakka. Ei onnistunut sitten millään ja oli pakko lopettaa. Vedin totaalisesti herneen nenään, lopputulos oli, että tehtävään valjastettiin koko "johtotiimi". Elina tuli tänä aamuna ennen koulutusten alkua neuvomaan, miten kohdan voisi Suvilla tehdä. Juha kellotti aikoja eri vaihtoehdoille. Jerry neuvoi tekemään joitain lämmittelyjyttuja (olen ollut tänään niin kipeä eilisestä, että jo seisominen sattuu). Kiitos ihanille vetäjille Jari mukaanlukien- pääsimmehän me sen kohdan läpi! Ja ehkä opin jotain? Ihan helpoimmasta päästä koulutettavia en valitettavasti taida olla.
Ei meidän tämänpäiväinen Juhan ratakaan nollalla mennyt, päällejuoksu saatiin kuitenkin onnistumaan ja mä tajusin, että niissä treeneissäkin voi keskittyä.
Vapun luennot oli hyvät, Evilä perjantaina myös antoisa, Jerryn treenejä pitäisi ehkä tehdä useammin kuin vain leireillä? Opin, että lovehandelsit ovat jenkkakahva, ukemi on olkapääkuperkeikka (ja nopeampi kuin peruskuperi). Ja Suvi on kultainen koira, joka turhautuessaan on kovin emäntänsä kaltainen räksyttäjä ja tyhjänpyörijä.
Porukka leirillä kyllä mukavaa, ilman tätä sosiaalista puolta sitä voisikin käydä vain normitreeneissä.

Håp teki eilen agia pariin otteeseen vähäsen. Voisi se reippaamminkin mennä, mutta toisaalta se menee kivasti minne ohjataan. Ja Håp osasi takaaleikkauksen putkelta 90 asteen kulmassa ja päällejuoksun (Jarin rata, ei onnistunut nuo vaihtoehdot Suvilla).Ja on ihanan helppo matkakumppani ja hotelliasukas.

2 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Niin siis piti sanomani, että tuohan kuulostaa ihan agilityltä ja että ne prässää susta vaan timanttiakin kovemman :)

    VastaaPoista