koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 3. maaliskuuta 2012

alokas

Jännittäen kohti Porvoota, mutta nyt olin päättänyt tehdä kokemuksesta koiralle edes pikkaisen kivemman. Ja onnistui! Ei yhtään kymppiä. Luoksepäästävyydessä nojaili tuomariin ja pyyteli rapsutuksia 9. Paikallaanmakuussa ei noussut ekalla käskyllä (ja saatoin liikkua itse antaessani kakkoskäskyn) 9.
Seuraaminen remmillä 8,5, ilman remmiä 8,5. Nämä sujuivat kyllä ihan kuin treeneissä. Tuomari kommentoi, että menetän pisteet seuraamisessa rauhattoman vartaloliikkeeni takia. Tai siis joka liikkeessä näin, ei vain seuraamisessa.
Maahanmenossa oli mennyt maahan katsomosta tulleella käskyllä, ei mun... Minä en itse asiassa tätä tiennyt, vaan tuomari kertoi tämän loppupalautteessa. Ei juuri siitä rokottanut 8,5. Liikkeestä seis sai ysin ja kommentin, että se oli hyvä. Samoin luoksetulosta 9 ja kommenttoi, että oli hyvä. Hypyssä nousi istumaan ennen käskyä 9. Kokonaisvaikutelma 8 kommenteilla, että koira on oikein kiva ja taitava, ohjaajan kokemattomuus ja rauhaton liikkuminen veroittaa pisteitä. Hieman koira myös kiinnittää liikaa huomiota yleisöön. Mutta Håp oli kyllä kovin paljon enenmmän mun mukana tänään kuin kuukausi sitten Kotkassa.

Kotiin onnellisena 175pisteen ja ykköstuloksen kera. Lentsu ei ihan ymmärtänyt, että tuloksilla on väliä... Yritin kauniisti kiittää meidän kouluttamisesta, mutta ei ihan mennyt kiitokset perille:). Ja kuulemma ei ikinä kouluttaisi mua ilman koiraa- on se luojanlykky, että Håppaleena, Hurraa ja Suvi ovat taitavia, en ole ennen tajunnutkaan, että muissa lajeissa mulla ei ehkä olisi valmentajia ollenkaan...

video lataantuu, laitetaan kun on valmis
http://www.youtube.com/watch?v=Is3dibJz0oo&feature=channel

Ja palkkioksi Håp saa pitkän metsälenkin. Aivan mieletön kevätilma tänään! Ja alla kuva tämänpäivän lenkiltä. Lapset sanoivat, että Håp on susi.Ei tuo ihan tottelevaisuusyksilöltä ainakaan näytä. Pentu lieneekin sitä metsästyslinjaista bc-sukua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti