koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 11. tammikuuta 2014

Håp ja se syrän

Mun hidas kirjastonhoitajani ei enää ole hidas ja se myös osaa (välillä) kääntyä. Nollaa se ei pysty tekemään, koska sen ohjaaja on edelleen hidas. Viis siitä. Eka rata 1 rima ja ihan kärjen tuntumaan ajoissa. Näin Elinan ja Omien radan. Se oli oikeasti hyvä ja Håp jäi pari kymmenystä siitä. Eli mun ylikaiken arvostamani nopeus on parantunut sen puoli sekkaa taas (ennen jäi hyvällä radalla sen sekunnin kärkeen, nyt siis enää muutaman kymmenyksen), Muut radat meni hyllyiksi, hyppis koska mä en osaa juosta. Agirata, koska mä en osaa ohjata. Agiradalla yksi hyppy nurinpäin, muuten sekin hyvä. Hyppis käsitti keskikohdan irtoilen sinnetänne osuuden. Mä ihan pysähdyin kysymään tuomariltakin, että mihin tuo koira on menossa... No siitä eteenpäin hyvä, ja kesti keppien takaaleikkauksen avokulmassa, eipä ole tuotakaan ennen tehty. Hyvämieli, vaikka ei nollaa saatukaan.

Suvi ykäs päiväruoan ja jätin sen pois. Terveen oloinen tuo on, liekö vaan hotkinut ruokansa.

Håp teki myös aamulla ruutua ja merkkiä. Voikun mä saisin sen tekemään kisoissa tuolla asenteella. Ihan tärisee, kun odottaa lupaa lähteä. Yksi ohjattu vasemmalle ja sekin hyvä.

Vanttu teki kans. Ei osaa edelleenkään. Mutta teki hienon ruudun, kun kävin taputtamassa ja heitin palkaksi oikeasta paikasta pallon. Ja kivan kierrosta stopin (kerran tämä). Ne alokasluokan liikkeet olikin sitten jotain muuta. Seuraaminen kotipihalla ok, kisapaikalla haluaisi sanoa hei jokaiselle vastaantulijalle. Liikkeeestä ei mennyt ekalla käskyllä maahan. Nousee edelleen ylös ilman lupaa. Paikkamakuu tänään (yksin pihalla ja muiden kanssa keittiössä) ok. En muista teinkö seis ollenkaan. Ainakaan en muistanut tehdä hyppyä. Mutta tein vähän pihapuuagilityä. Koska Vanttu on tänään 10kk, ajattelin huomenna videoida kaikki ohjaustekniikat pihapuiden kanssa. Kokeiltiin siis pari tänään ja ei mennyt kuin Strömsössä. Eli huomenna voidaankin jo tehdä se viideo? Ainiin, osasi tänään laukata luoksetulon. Mutta ei tullut silleen ampumalla, kuten joskus on tullut.
Determined? tulisi noin ekaksi mieleen. Tai tulee muutakin, mutta se on painokelvotonta. Tämä on Koirakuvien ottama otos.
Ja sain Kaisalta linkit agiratoihin. Eli http://www.youtube.com/watch?v=jTI7TDWYkic
ja http://www.youtube.com/watch?v=MmWdTvVr_ww

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti