koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 10. tammikuuta 2014

vapis

Tai pitää mun tehdä paperihommia ja vähän töitäkin, mutta mä kutsun tätä vapaapäiväksi.
Aamuaikaisesta Sporttikselle. Vanttu teki tokoa, olen idiootti, kun olen ilmoittanut sen kokeeseen. Hyppy: lähtee lelulle ennen käskyä. Jos ei ole lelua, ei osaa hyppy käskyllä lähteä ollenkaan, vaan toljottaa vaan mua.
Seuraaminen: aika ok, paitsi voi lähteä johonkin kokonaan pois kesken kaiken. Mutta, JOS seuraa, on aika kivan näköistä.
Liikkeestä maahan: meni maahan hirvittävällä vartaloavulla. Ei noussut istumaan.
Liikkeestä seis: hidas stoppi, mutta pysähtyi. Istui ennen käskyä.
Luoksetulo: ekaa kertaa ikinä tuli RAVILLA. Arhrh.
Paikallaanolo yksin: ei mene maahan. Kun autan kädellä menee. Pysyy. Nousee ilman lupaa mun tullessa sivulle.
Lähdemme hakemaan vahvaa ykköstulosta?

No aksaosa oli parempi. Pöydältä puomia pitkin aika monta osumaa kontaktille (oli alusta siinä). Ja kait osa aika hyviäkin? Mutta mulla oli apuhyppy edessä. Jos heitän pallon Trkman tyyliin ilman alustaa, loikkaa usein. Jos heitän pallon alustan kanssa, on aika ok, tosin hieman fokusoi siihen pallokäteen. Jos palkka valmiina, hienosti fokus eteen, osumatarkkuudessa puutteita. Koska maailma ei kaadu tähän ja aikaa kisaikään vielä 8 kk, jatkan nyt tällä kokeilulinjalla. Ehkä se joksus hoksaa mitä halutaan.
6 vinokeppiä aika auki, joka kerta oikein ja hienosti (tai kerran tuli kesken pois, kun multa tippui pallo...).
Putki-putki ja hyppy välissä kaahatusta. Meni muutaman kerran päällejuoksuhypyn ohi, mutta aika kivasti tämä.

Håp oli ihan mieletön. Putki-putki ja toisen putken edessä ihan putken suulla takaakiertohyppy. Ensin kaahotusta putki-putki ja sitten niistolla se hyppy. JOKA kerta oikein. Ei edes kysynyt tai katsonut sitä putkea. oho. Ja ihan sairaan nopea merkki (pallopalkka). Ruudun paikka vähän hakusessa, mutta oli se sisällä joka kerta. Matka lyhyt.Yksi hetsauskontakti, joka oli nopsakka. Metallikapulat (ne kaikki kolme) ovat hävöksissä, eli hyppy puukapulalla. Ja mä oisin antanut kympin! Hieno Håp!

Ja sitten Suvi. Joka meni takaakiertohypyn sijasta putkeen ainakin kahdesti... Ja takaakiertokin oli hidas ekat kerrat. Mutta sitten sain sellaisella niistotyyppisellä onnaan. Muutama konntakti ja piti lähteä Hurraan kanssa Jennyn kurssille (odotti traikussa Sporttiksen pihassa).

Hurraalla oli tunnilla löysä, masukin taisi olla vähän sekaisin (ripuloi monta kertaa). Mutta aika kiltisti teki ja paransi loppua kohden.

Iltapäivästä vielä Nuuksioon. Ekaksi Vantulle tyhjällä parkkiksella vähän luoksetulon nopeutusta. Koitin palkata heittämällä pallon taakse, kun lähti kovaa. Syystä tai toisesta, luoksetulo ei nyt ole niin nopia kuin on ollut. Lisäksi mini seuraaminen ja sivulta maahan (ei mee).

Iltaruoalle sivulta maahan ja ylös ja maahan ja ylös... Kyllä se kotona osaa. Ja minipaikkamakuu. Ei noussut taaskaan ylös. Hohhoijaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti