koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 21. tammikuuta 2014

Paniikki

Tai ei vielä, mutta kyllä mua ahdistaa ensi sunnuntai. Kahtiajakoinen fiilis. En osaa edes iloita, että Håp menee treeneissä huisin pätevästi. Kovin paljoa ei ole tokoiltu, mutta on nykyään tokossakin Lehtiön Anjan ihanasti kuvailema: "kirjastonhoitaja avaa nutturansa ja antaa palaa". Eli menee innokkaasti ja vauhdillakin. Varmaan osataan tehdä nollia taas kisoissa sen(kin) kanssa, mutta jos saan tuon asenteen edes osittain Veikkolaan, olen happy. Eli Håp tänään Jessican luona pätevä. Mietti kahden ruudun treeneissä, mutta selvästi muisti, että on täällä ennenkin ollut kaksi ruutua ja tarttee funtsia, kumpaan ohjataan. Samoin eka ohjattu heti ruudun jälkeen, kapula ruudun lähellä oli haastava. Tarvi ohjaukseen kaksi käskyä ja sitten juoksi kapula suussa ekaksi ruutuun ja sieltä mun luo ilman uutta ohjetta :D. Seuruussa hetkittäin kontakti katoaa ja perusasento oliko se ny vajaa vai vino, en enää muista, mutta oli se Hopsukaksi ihan ok.Metallinoutohyppy hieno! Ja istui kaksi minuuttia lopussakin ok.

Muttamutta... Tuo ilopilleri. Osasi hypyn kaksi kertaa. Ja siinä se ainoa onnistunut liike? Seuruu sinnepäin, ei oltais ehkä nollattu sitä remmin kanssa tai ilman. Luoksetulon varasti kolmesti ja meni kerran maahan. Paikkamakuusta lähti kans kolmesti ja senjälkeen ei meinannut lähteä mennään käskyllä uuteen liikkeeseen ollenkaan, vaan lakosi mun sivulta maahan. Liikkeestä maahan kauhialla avulla meni, ei noussut ihan heti istumaan. Mitäs muuta siellä olikaan?

No illalla sitten pakkasesta huolimatta Satu lupautui avuksi. Ei pysynyt taaskaan paikkamakuussa Håpin ja Rotin välissä, vaikka ne pysyi. Toka yritys tais onnistua. Liikkeestä ei sitten mennytkään maahan. Mä kait lähinnä juoksin. No aamulla venkuroin p jäykkänä Vantun kanssa. Illalla hidastin kävelyäni ja saatiin lopulta jokunen onnistunut. Tein myös sivulta maahan ja palkka tassujen väliin, minä ihan paikoillaan, ja tämäkin auttoi. Liikkeestä seis pysähtyi ja sitten valui... No palkkasin nopeammin tai Satu palkkasi ja vähän paremmaksi. Hienosti juoksi miljoonaa Rotin kanssa lopuksi. Håp keskittyi siivoamaan hallin lattiaa sinne tippuneista nameista samaan aikaan.

24/7 treenit siis jatkuu ennen sunnuntaita. Onneksi Vantussa riittää intoa tehdä, ei tartte ihan niin paljoa miettiä motivaatiota kuin aikoinaan Hopsukan kanssa.

Mun tokotoivot. Olimme tänään meren jäälläkin, mutta nämä kuvat kyllä aiemmin otettu hallin pellolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti