koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 31. tammikuuta 2014


Mä kyllä tykkään, kun ei ole kuraa. Pakkanenkaan ei mun putoushaalarissa häiritse.

Aamusta Sporttiksella. Vanttu teki kehikkoa, en mä sitä yhtä hyvin kuin Janita saanut menemään, mutta meni sinnepäin. Keinua, koska näin Jokun (Vantun veljen) osaavan odottaa vapautusta, koitin asentaa sitä malttia mysö siskolikkaan. Hieman on työstettävää siinä maltti osuudessa, keinu on hieno. Pujottelua 12 vinokepillä. Aika kiva (oli aika auki, kun haluan menevän suht reippaasti). Pikku ratapätkä. Kokeilin saksalaista, päällejuoksua, poispäinkääntöä ja pakkovalssia. Liekö mitään oikein opetettu koskaan, mutta tuntuu hoksaavan aika äkkiä. Takaaleikakusta pari kertaa molemmille puolille. Kaikenlaisia pyörityksiä, näissä on ihan ässä. Eli menee yhtä sikkuralla ellei enemmänkin kuin Suvi. Seuraamista. Tokohyppy. Aika paljon kaikenlaista? Seuraamisessa peruutin. Katsoi niin tiiviisti mun naamaa, että kaatui selän kautta ympäri. Hassu koira. Ja noudossa (nii sekin tehtiin), palautti hyvällä vauhdilla, ei ihan malttanut odottaa lupa lähteä ja teki loppuun itsenäisesti pupun kalisuttaen kapulaa samalla suussa. Oikea päivieni ilo se on!

Håp teki sen valssi esteelle, takana puomi johon ei mennä, kohdan (eli tuplahyllykohdan jostain kisoista). Ja niin vaan meni kahdesti puomille nytkin. Sitten muistin sanan "kii" ja avot, luki valssin ja luki vastakäännöksen ja ohitti puomin no problem. Sitten tein vanhan treenirinkivideoharjoituksen (taitaa olla uusissakin OMD harjoituksissa). Eli kepit mutkaputken väliin. Håp tuli ekalla kesken pois, autoin loppuun asti yhdesti, senjälkeen JOKA KERTA oikein molemmilta puolilta! Samalla tavoin keppien hakeminen sieltä minivälistä oli ekaksi hankalaa, kun näytettiin, osasi samantein. Vähän vielä kontakti/putki erottelua, meni kerran kait väärin.

Hain autosta Suvin ja ajattelin vain ohimennen tehdä ne kepit (on tehnyt ennenkin). Ohimennen oli ensin kaksi kertaa kesken pois. Sitten noin 8 kertaa putkeen sensiajsta, että olisi kääntynyt lopusta oikealle putken suun ohi mun luo. Jouduin helpottamaan siirtämällä putken suuta kauemmaksi ja silti ampui sinne. Lisäksi tökki hypylle (kierrätin yhden siivekkeen kautta niille kepeille). Pari puomia loppuun, ettei ihan mennyt reisille Suvin osuus.

Aika outoa, että Håp on treeneissä selvästi äitiään parempi. Ainiin, teinhän mä Håpin kanssa eilisen Sepon radan pätkän, jonka olin tehnyt Suvilla jo eilen. Suvin kanssa jouduin eilen kokeilemaan, enennkuin sopiva vaihtoehto löytyi. Håp se näytöstyyliin meni joka kerta oikein (kokeilin kahdella eri tavalla).

Sporttikselta tallille. Hurraa muutti tallia tänään ja kävin meidän vanhan tallin ihanissa maastoissa vikaa kertaa. No Hurraa päätti olla vatipää ja päädyi lopulta ottamaan sen käsihevoseksi ratsastuksen sijaan... Kivaa silti ja kunnon hikilenkki mulle :)

1 kommentti:

  1. Toi oli just se, mitä se Suvi ei tehny silloin mun kanssa kepeillä ja Ellu sanoi, ettei se vaan osaa... Sun pitää siis harjuutella :)

    VastaaPoista