koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 25. helmikuuta 2012

fiilistellen

Taas kerran vanharouva luulee elävänsä ikuisesti ja leikkii Håpin kanssa innoissaan.

Aamuruoalla paikallaanmakuu. Juoksentelua ympäriinsä tallilla, välillä huusin maahan, sikanopea palkkaus -välillä sai hypätä mun syliin ottamaan frisbeen. Välillä seis valeheitolla, kävelin luo ja sai taas frisbeen joko heitolla tai nappaamalla, miniseuraamista muutama askel, pari seis frisbeenheitolla taakse. Meillä oli molemmilla hauskaa ja kyllä meni nopsaa maahan! Yksi luoksetulo lentävään leluun mun taakse ja kovvoo tuli tämänkin. Niin hyvä fiilis jäi näistä minitreeneistä, että maltoin jättää hallitreenit väliin.
Hurraalla ratsastuskoulupäivä-Ida, Elsa, Karoliina ja minä. Ihan kummallista, kun ei ole mitään pakollista koko iltapäivänä (tai päivystys koulukisoissa, mutta siinä oletusarvo on, ettei mua tarvita). Huomenna Suvi pääsee kisoihin ja sitten saa ainakin kuukauden kisatauon.

Iltapäivällä Håpille aurinkoruutua (aurinko paistoi, siitä nimi). Taidan vaihtaa tämän tokottelun tähän fiilistokoon, tehdään vaan täysillä kaikkea kivaa. Lelulle ja alustalle, yhden kerran mietti kaikki muut tosi hyvällä vauhdilla ja pupuloikalla ruutuun:).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti