koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

juhlahumua

Olipas hauskat synttärit eilen! Kiitos. Taikatemppuja, linedancingia ja sitä tavallisempaa tantsaamista, hyvää ruokaa ja ihan muutama makea siideri... Kotiin päästy, nyt pitäisi jaksaa lähteä Ojankoon, intoa ei ollenkaan. Kansalaisvelvollisuus täytetty, kerrankin mulle kelpaa molemmat ehdokkaat.Kisakirja hukassa, tai löysin just sekunti sitten.

Koutsin mukaan Håpin löysän seuraamisen syy on sitä poispäin työntävässä ohjaajassa. oho. Siltä se tosin ihan pikkaisen näytti, kun nyt kattelin sen viideon uudestaan. Jospas Ojangossa pystyisi vähän seuruuttaan...

Nonni. Krapulassa ohjaaminen ei ole mun juttu. Toisaalta juhlat oli niin kivat, että en uskalla sanoa, etten toiste kokeile samaa. Kaksi hyllyä, yksi hyvä hylly hyppikseltä ja tosi huono hylly agiradalta. Yksi nolla agiradalta, millä toinen, mutta töksäshti ennen sarjan b osaa ja meinasi mennä puomille putken sijasta. Kovaa Suvi just nyt kulkee, koska näilläkin kommelluksilla aika riitti tokasijaan. Twixy voitti hienolla radalla ja sekuntia Suvia nopeammalla ajalla.

Iltapäivän tunnelman (mulle siis) nosti Håp. Teki niin pätevästi kolmen esteen agia, että ohhhoh. Takaaleikkaukset, pakkovalssi, pyöritykset ja ne normivalssit sujui kaikki. Uskallanko melkein väittää, että kääntyi ainakin yhtähyvin kuin äitinsä? Kiihkeys ei niin suurta, mutta ei Håp hitaasti kulkenut. Keinun kontaktia, ei ole hyvä, kun ei osaa mennä oikeaan paikkaan mun jäädessä taakse. Monen minuutin paikallaanolo superhäiriössä (rata vieressä, paljon koiria kulki ohi ja ärisikin). Mun hurratessa Reille ja Niinulle nousi, mutta meni heti takas maahan ja pysyi taas hyvin senjälkeen. Ja seuraamista kierroista, nyt oikein tsemppasin etten kävele sen koiran päälle. Parempi. Olkoon ruma bordeskollie, jos oppii kontaktit ja jatkaa muuten tuolla asenteella, hyvä siitä tulee! (mun kirjoittaessa tätä, Hopsu makaa pää Idan sylissä sohvalla ja näyttää kovin suloiselta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti