koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 27. helmikuuta 2012

tilastonikkari

Croxfordin hengessä katsoin tämän vuoden Suvin tulokset.

23 rataa, 11 nollaa, 7 hyllyä, 3 vitosen rataa, 2 kymppirataa.

Nollaprosentti 47%- sitä pitäisi pystyä parantamaan, vaikka onkin petraantunut viime vuodesta (mutuun perustuva tieto tämä).

Hylly% 30- seitsemästä hylätystä muistan ainakin kolme ns. yhden hyllyn rataa, joissa hylkäys on tullut pienen ohjausvirheen takia. Samalla muistan ainakin kaksi katastrofirataa, missä pakka hajosi virheen tultua ihan kokonaan ja hyllyjä olisi voitu antaa pari kolme samalle radalle. Sellaisista pitäisi päästä eroon.

Kontaktivirheitä on tullut (nyt yritän muistella rehellisesti tätä osaa) kaksi tai kolme kappaletta, kielto tuli eilen ja Ahvenanmaalla, yksi rima ainakin tuli Hyvinkäällä alas, kun huusin riman päällä SUVI. Olisiko lopputulema, että mun täytyy olla tarkka niiden kontaktien kanssa-osaa, mutta ei kisoissa jää mua sinne odottelemaan ja sen mukaan on elettävä ja opittava oma ohjaus ja paikka löytämään. Kiellot ovat huomattavasti vähentyneet ja tässä uskon Janitan ohjeen auttavan lisää jatkossakin (valitaan meille sopivat ohjaukset ja unohdetaan mm. niistot). Rimaongelmaa Suvilla ei ole, tiputtaa todella harvoin kisoissa-sillointällöin treeneissä saattaa tulla pari alas.

Noin äkkiseltään hienointa tässä tilastonikkaroinnissa taitaa olla se, että nollista peräti 8/11 on voittonollia, 2/11 on kakkossijoja ja 1 sijoitus oli yhdeksäs. Eli vauhti riittää kivasti:).

Ja ei ole helppoa Suvilla niiden nollien kerääminen mun ohjauksessa. Pätysen kuva takapuolestani ja Suvin kysyvästä katseesta, että kerro nyt ÄKKIÄ mihin pitää mennä...(kuva on BATin kioista, missä Suvi voitti luokkansa). Mutta kerrankin mun kädet eivät ole taivaissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti