koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

pitkäkestoinen suoritus

Muhun on varmaan sisäänrakennettu tietty määrä unta/viikko. Eli nukuttuani kuumeen takia yhden vuorokauden, heräsin muutaman tunnin yöunien jälkeen ihan pirteänä. Tarkasti ottaen heräsin ääniin alakerrasta.

Håp on ilmeisesti sitämieltä, että tokokisa on pitkäkestoinen suoritus ja tarvii hiilihydraattitankkauksen. Oli tyhjentänyt pitkin alakertaa roskiksen, huvittavinta oli, että keittiöstä oli otettu suolapurkki jota oli käytetty keittiön matolle roskien päälle ja viety sitten ruokahuoneen matolle seuraavien roskien viereen. Ilmeisesti meidän syömät ruoantähteet on liian laimeasti maustettu.
Lisäksi oli sontinut sisälle. Voisiko joku kertoa miten bordercolliesta saa sisäsiistin? Muut koirat osaavat tämän alle rokotusikäisinä ja nämä bc-mallit ei koskaan 100%????

Ja lisäinfona mua jännittää ne hiivatin tokokisat miljoona kertaa enemmän kuin mitkään agikisat...

Alla kaksi 100% (tai no Hertan peräpää saattaa nukkuessa vähän falskata), Suvi (joka on teoriassa sisäsiisti, ei vain osaa pyytää ulos, mutta pystyy pidättämään normaalisti pitkänkin yön yli. Tai pyytäähän se hönkimällä oven edessä, mutta ei sitä kukaan yläkertaan kuule) ja Hoppaleena, joka ei tee sisälle kuin kerran viikossa...(eli aina, kun en päästä ulos puolenyön aikoihin viimeistä kertaa). Ottaisivat Hertasta mallia, joka haukkuu niin, että naapuritkin herää, jos ei ovi aukene hädän tullessa.

1 kommentti:

  1. Einolla onnistu toi opetus kyllä aika mallikkaasti. Ei oo kakannu koko elmänsä aika varmaan 10 kertaa enempää mulle sisälle, joista ainaki 5 menee ripulin piikkiin. Mitään ei oo tullu sisälle pentuaikojen jälkeen (varmaan viimeksi syyskuussa). Treenien jälkeen vien aina illalla vielä ylimääräisen kerran, kun juo niin paljon, mutta silloinkin kestää yleensä 7 tuntia ihan hyvin.

    VastaaPoista