koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 26. helmikuuta 2012

kisatauolle

Suvi siis. Yksi nolla, Ilkan videolta katsoin, ei se ollut huono, mutta jotenkin näytti liikkuvan einiinhyvin pari putkenjälkeistä väliä. Oli toinen Twixyn jälkeen. Seuraavalla radalla ohjasin puomilta vääräänpäähän putkea, aika olisi ollut oikein hieno. Vikaradalla yksi kielto, en ihan tajua mitä tein väärin-ilmeisesti hätiköin seuraavalle esteelle liikaa. Ekaradan keinu muuten oli pikkaisen liian noppee- tokaradalla teki hienosti, vaikka juoksin muurin taakse ja jätin tekemään ite!. Kokonaissuorituksena ok, mutta harmittaa kovin nuo virhe/rata suoritukset. Jos ja jos. No me jatkamme Suvin kanssa rataharkkaa nollatreenimentaliteetilla ja ensi viikon radoissa on taatusti muutama puomille takaaleikkaus ja sieltä putkenpäidenhakua. Sille saattaa kyllä olla juoksukin tulossa, Rosso on tuijotellut haaveilevan näköisenä peräpäätä ja Suvi näyttänyt hammaskalustoaan vienosti pikkumiehelle (Rosso ei yleensä Suvia juuri haistele ja Suvi ei tosiaankaan näyttele purukalustoaan normiaikoina). Edellisestä juoksustahan on jo yli 13kk, tämä on sellainen kisakoiran unelmaversio. Mukava oli saada tutulta spontaania palautetta, että näytin paremmin keskittyneeltä kuin aiemmin. Tähän olen kovasti satsannut ja mielestäni tänään onnistuin aika hyvin keskittymään joka radalle, vaikka ei ihan triplanollia tehtykään.

Superhauskaa oli mennä yksi rata Funilla. Ei siitäkään nollaa saatu aikaiseksi, kun en saanut sitä(kään) ymmärtämään mun niistoja ja ohjasin lisäksi yhden putken ohi suviohjaustekniikalla (sanotaan putki, mutta ei näytetä estettä, juostaan vaan vierestä). Lisäksi sain koiran varastamaan lähdöstä... Mutta hienosti teki kontaktit alas käskyllä ja saa vapautuksella (kiipee, olisi ollut se oikea...).
Voikun Håp nyt joskus oppisi menemään kovaa, olisi niin kivaa ohjata useampaa nopeaa koiraa.

Håp kävi hallissa tekemässä fiilistokoa ihan pikkaisen ja leikkimässä Breezen kanssa. Hanskulla on pinkit ruututötsät meillekin, Leo oli osannut heti ruudun, kun oli kivan väriset tötsät.
Ja katselin viimeviikon treenejä nauhalta. Ne Håpin kanssa huonosti menneet rataharkkatreenit siis. Minusta Håp matelee estevälit... Ja Suvi ei tehnyt nollaa, olisin ainakin itse antanut pöydästä femman. Mutta äitikoiran vauhdissa ei ole moittimista. Ja EO-joukkuevalintakin tuli emailiin. Suvi on Tatsin, Ninjan ja HelloKittyn kanssa samassa joukkueessa. Ja se kisa on kuulemma taas viesti. Pitää ehkä treenata pari kertaa ennen. Aamulla taisi pentu tehdä pari kiertämistä joko lelupalkkaan kiinni tai miniseuraamiseen ja lelupalkkaan + paikallaolon kotona (lähes kolme minuuttia, tein kaikenlaista pikkuhommaa niin jaksoin odottaa niin kauan, hyvin pysyi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti